mask pro 3.0 + mask pro 4.12

Kayıt
5 Ağustos 2008
Mesaj
14
Tepki
3


Mask Pro iki değişik maskeleme seçeneği sağlıyor. Saydam yüzeyler maskelemeye ihtiyaç duyduğunuzda standart Mask Pro modunu kullanın, bu yolla kalacak ve gidecek olan renkleri seçerek herhangi bir görseli kolayca maskeleyebilirsiniz. Diğer metodlardan farklı olarak seçim
işleminizi yaptıktan hemen sonra Mask Pro size ön izleme imkanı sunuyor.

Sadece seçim yapmanız gerektiğinde Mask Pro select'in gelişmiş seçim aygıtları ile düzgün seçme işlemleri yapabilirsiniz. Vektör tabanlı seçimlerle en kaliteli baskı kalitesini garantilemiş olursunuz.
Saç ve Saydam Objelerin Maskelenmesi
Saç gibi ince detayları olan görselleri maskelemek zahmetli ve genelde sinir bozucudur. Mask Pro ile görece hızlı bir şekilde etkili ve detayları koruyan bir maske oluşturabilirsiniz. Hatta bu maske ile detayları korurken istemediğiniz ışık yansımalarını da düzenleyebilirsiniz.

Saydamlığı Korumak
Decontamination* teknolojisi ile Mask pro cam, duman, dantel gibi zor görselleri kolayca maskelemenizi sağlar. Kalmasını istediğiniz renkleri ve gitmesini istediğiniz renkleri seçersiniz ve Mask Pro gerisini halleder.

Kenar Bozulmalarına Son
Bunun gibi görseller genelde kolay maskelenirmiş gibi görünürler fakat yakından baktığınızda kenarlarda bozulmaları görürsünüz, arkaplandan çıkartılan görselin kenarlarında arka planın bir yansıması belirir, Mask Pro'nun decontamination teknolojisi ile bu yansımalara son verebilirsiniz.

Maskeleme Aygıtları
Herhangi bir görsel için birden fazla maskeleme aygıtına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu nedenle Mask Pro size tam bir maskeleme aygıt kutusu sunuyor. Örneğin; Magic Brush aygıtı ile istemediğiniz renkleri görselden çıkarırken saydamlığını koruyabilirsiniz, rötuş yaparken chisel** aygıtı ile görselinizin kenarlarını hiçbir ark plan yansıması olmadan düzgün bir şekilde dekupe edersiniz. Her bir aygıt kendi ayar paletine sahip, bu sayede her biri için hızlı ve kolayca özel ayar yapabilirsiniz.


 
Kayıt
22 Ocak 2009
Mesaj
6
Tepki
0
paylaşımınız için teşekkürler çok gizel plugin gakat öğrenmek oldukça zor ingilizce olduğu için anlamakta güçlük çekiyorum bu konunun iyi bir şekilde resimli anlatılması daha iyi olur.ben saç kesimi için uğraştım video da anlatıldığı gibi yapamıyorum. sitede bu konuyla ilgili anlatım varmi biilmiyorum fakat konu açılırsa tek başına oldukça detaylı bir konu olabilir teşekkürler.
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Link yenilenene kadar konu taşınmıştır..
 
Yukarı Alt