Motor Kutu Tasarımı

toparli

Üye
Kayıt
8 Şubat 2013
Mesaj
10
Tepki
3
gayet başarılı bir çalışma
 
Kayıt
16 Eylül 2011
Mesaj
85
Tepki
34
@Hümeyra Can

Öncelikle teşekkürler.

Tasarımı corelde yaptım, üç boyutu ise sketchup ta yaptım keza render süreleriyle birlikte corelde ve sketchupta çalışmam toplam 1 saatimi anca almıştır. Hersey 1 saat içersinde oldu ve bitti yani :) Renklerde ise firmanın kurumsal renklerinden biri olması münasebetiyle turuncuyu kullandım, turuncu beyaz kurumsallığı biraz daha benimseyen renklerdir bana göre çalışma bittikten sonra baktım fena durmadı renklerin bu şekilde olmasında karar kıldım...
 
Kayıt
14 Eylül 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Selamlar,
White Rose logosundaki tipografi özelliklerini, JET SERIES de göremiyoruz. JET kelimesinde J E arasında ciddi espas sorunu var. T'nin gövdesi ile SERIES hizalamasında hiza sorunu var bana göre. Ambalajın en büyük ögesi olduğundan özen gösterilmeliydi diye düşünüyorum.

White Rose'un leke olarak algılama, dikkat çekiciliği ve JET SERIES arasında ciddi bir sorun var bana göre. JET SERIES için seçilen font, WHITE ROSE'un gölgesinde kalmış, hacim olarak daha büyük ama güç ve etki açısından bana göre dengesiz.

White Rose daha küçük olsaymış, JET SERIES, benzer Eurostyle ailesinin Extended Bold, black ailesinden seçilerek yazılsaymış daha iyi olurmuş gibi düşünüyorum.

Teknik çizimin çizgilerinin daha da kalın olması hiç fena olmazmış.

Beyaz ve Turuncu ve Beyaz'ın ağırlıklı olması güzel bir etki. Turuncu renk, kırmızıdan daha iyi bir etki bırakıyor bana göre. Fakat bir endüstri ürünü için TURUNCU'yu çok uygun görmüyorum. Firmanın kurumsalının böyle olması, kurumsalınında doğru olduğunu göstermez. Endüstri ürünlerinin gri, lacivert, siyah, koyu tonlar olması bence daha iyi bir seçenek olabilir.


Dışarıdan baktığım kadarıyla Flekso'da basılma ihtimali olan bir çalışma, eğer böyleyse ince çizgiler, hatlar kullanmayın.

Elinize sağlık, kolay gelsin.
 
Yukarı Alt