Nikah Şekeri Magnet Denemesi

Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
Arkadaşlar ablamın nikahında şeker, tül vs. klasikten kurtulup magnet yaptırmaya karar verdik. Bir şeyler yapmaya çalıştım. Tasarımı yorumlarınızla geliştirmek ya da sıfırdan yeni bir çalışma ile alternatif hazırlamak istiyorum. Ölçü 6x8 cm'dir.

 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Magnet süper fikir :) Herkesin dolabında ya da kullandığı yerde severek bakacağı bir tasarım olmalı bence.... ( nedense magnet hep aklıma buzdolabını çağrıştırıyor :D: ) Bu çok klasik olmuş... Maliyeti arttıracaktır belki ama daha özel kesim bir çalışma yapılabilir ... Ya da bu tarz görseller mi kullansan ???







 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
@Aslı SAYILIR

İnanır mısın yüklediğin tüm görselleri denedim :D Çiftimiz senin benim gibi genç ruhlu değiller ondan kabul etmez diye düşünerek böyle bir çizime yöneldim. Ama buradan alacağım fikirler ile alternatif bir tasarım oluşturmak istiyorum. Maliyete gelince azami 100 TL ayırabilirim ona göre de bir şeyler düşünelim Aslı'cığım :)

Bu arada, benim de aklıma ilk buzdolabı geliyor yahu :D:
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Demet'im ya inan o kısmın maliyetini hiç bilmiyorum :) Ama bizim sanayide bu işi ucuza yapan yerler varmış biliyorum oradan fiyat alırız dilersen ben pazartesi araştırırım :)
Bir gösterseydin belki hoşlarına giderdi :)
Bende düğün davetiyemi farklı birşey istersen kayınvalidem ben onu dağıtamam dediği için caymak zorunda kalmıştık :) Klasik bir davetiye ile yola çıktık mecburen :)
 
Kayıt
6 Temmuz 2010
Mesaj
598
Tepki
17
@Aslı SAYILIR

Sağ ol tatlım vallahi fiyat araştırması hiç fena olmaz :)

Davetiye olayı talihsiz olmuş senin adına üzüldüm :( Ben baya inatçıyımdır ama, yaptım olacak misali :D Kendi istediğim şekilde olsun isterim her genç kız gibi... Kayınvalideler de her şeye muhalefet olmadan kendilerini iyi hissetmiyorlar sanırım :kiskis:
 
Yukarı Alt