Ödüllü USB! (Resimli)

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89


Verbatim'den Red Dot Tasarım Ödüllü Store 'n' Go "Clip-it USB Sürücü"
Verbatim kağıt ile dijital medyayı birleştirerek sade ve dahice bir çözüm sunuyor: Red dot ‘Best of the Best’ ödüllü Store 'n' Go Clip-it USB Sürücü.

Verbatim’in canlı renklerden oluşan Clip-it USB Sürücüsü flaş depolamayı ataş fonksiyonuyla birleştirerek iş ve özel kullanıcılar için harika bir pratik çözüm sunuyor. Verbatim Clip-it USB Sürücü şimdilik 4GB depolama kapasitesi ile 15.99TL fiyatla satışta. (İlk olarak Metro Cash&Carry’de satışa sunulacak)
• Clip-it USB Sürücü bir ataş olarak kullanılabilir.
• 2010 Red dot ‘Best of the Best’ ödüllü sürücü Arman Emami tarafından tasarlandı.
• Cıvıl cıvıl renk yelpazesi: Siyah, Beyaz, Sarı, Yeşil, Pembe, Mavi, Turuncu.
• Depolama kapasiteleri 2GB ve 4GB.
Arman Emami tarafından tasarlanan Clip-it, Red Dot ‘Best of the Best’ 2010 ödülüne layık görüldü. Clip-it USB sürücü tüm verilerinizi elektronik olsun veya olmasın tek bir yerde saklamanızı kolaylaştırıyor. Şimdi belgelerinizi, e-posta ekleri veya CD kullanmak zorunda kalmadan dosya olarak beraber hem muhafaza edebilirsiniz hem de gönderebilirsiniz
Hafifliği sayesinde ekstra posta masrafı yok

Çoklu ortam bilgisi depolanan bu küçücük Clip-it USB sürücüye şimdi fazladan klasik kağıt belge gönderimini de ekleyebilirsiniz. Verbatim İş Geliştirme Müdürü Hans-Christoph Kaiser: " Kelimenin tam anlamıyla hiçbir ağırlığı olmadığından ekstra posta masrafı çıkarmayan bu USB Sürücü büyük bir avantaj sağlıyor. Her iki dünyayı da gerçek anlamda en iyi şekilde birleştiriyor!", diyor.










kaynak
+15 Eylül 2010 Çarşamba, 00:16
VeTeknoloji | Bu orjinal içerik Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 tarafından lisanslanmıştır.
 
Yukarı Alt