Panda, TrustPort PC ve BitDefender Internet Security 2009 İncelemesi

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Panda Internet Security 2009

Panda Internet Security 2009′un en farklı özelliklerinden bir tanesi kurulum sırasında belleğinizi tarıyor olmasıdır. Bu özelliğinin yanında kullanıcılara sade ve basit bir arayüz sunmaktadır. Virüsler, SpyWare’ler, Trojanlar, Rootkitler ve Botlara karşı gerçek zamanlı bir koruma sağlıyor. Aynı zamanda Panda Internet Security 2009 kullanmış olduğunuz web taracıya göre internet trafiğinizide kontrol altına alıyor.

MSN Messenger ve Yahoo Messenger gibi uygulamalarıda kontrolü altına alıyor. TruPrevent teknolojisi ile güncel tehtidlerden sistemlerinizi korurken, sezgisel algılama yöntemi ile tehtid oluşturabilecek kodlarında çalışmasını engelliyor. Kablosuz kullanıcılar için yeni bir özellik sunuyor. Wireless Monitor özelliği sayesinde, Wireless bağlatılar üzerinden gelebilecek tehtidleri otomatik olarak engelliyor.

Türkiye Web : http://www.servodata.com.tr/
Global Web : http://www.pandasecurity.com/

TrustPort PC Security

Türkiye’de yeni yeni duyulmaya başlayan TrustPort Security oldukça güçlü bir güvenlik alt yapısı sağlıyor. Kullanıcılara birden fazla virüs motoru opsiyonu sağlıyor. Varsayılan olarak Norman ve Grisoft virüs motorlarını kullanmasının yanında kullanıcının isteğine göre Dr. Web motoruda kullanılabiliyor.

TrustPort PC Securitiy kurulum ardından System Tray üzerinde beliriyor. Burada programımızı açabilir ve gerektiğinde ayarlarını değiştirebilir gerektiğinde ise virüs taraması yapabiliriz. Güçlü koruma, Anti Spam ve Güvenlik özellikleriyle TrustPC oldukça başarılı bir çözüm olabilir. Yazılımın tek kusuru güncelleme yapmaya çalıştığında bazı zamanlar sunucu hatası vermesi.

Türkiye Web : http://www.impeks.com/trustport/
Global Web : http://www.trustport.com/

BitDefender Internet Security 2009

BitDefender Internet Security 2009 kullanıcılara bu sürümünde yeni özellikler sunuyor. Çok fazla oyunlarla ilgilnen kullanıcılar için farklı bir mod sunuyor. Bu mod oyun oynarken gereksiz yere işlem yapmayı önlüyor. Eş zamanlı olarak sadece sisteminizi değil, web tarayıcınızı, e-mail alış/verişi yaptığınız programı ve anlık mesajlaşma uygulamalarınızıda kontrol altına alıyor.
Bu özelliklerinin yanında günümüzde büyük korku haline gelen dolandırıcılık sitelerinide anlık olarak tespit ederek girişi engelliyor. BitDefender’in en güzel özelliklerinden bir tanesi anlık mesajlaşma programlarını şifreleyebiliyor. Bu özelliği ile ekstra bir uygulama kullanmadan verileriniz şifreleniyor. Kablosuz ağlarıda kontrol atlında tutan BitDefender GameMode özelliğinin yanında Laptop Modu ile daha düşük güç tüketimi sağlıyor.

Türkiye Web : http://www.avturkiye.com.tr
Global Web : http://www.bitdefender.com

Alıntıdır
 
Yukarı Alt