Peri:)))

azo77

Üye
Kayıt
10 Haziran 2009
Mesaj
3
Tepki
0
Disney princess karakterlerinin çakması gibi olmuş:))
şaka bi yana..
eline sağlık;)
 
Kayıt
2 Kasım 2008
Mesaj
302
Tepki
10
Sayın ekinoks76
Yapmış olduğun çalışmada eksikler var...
1.Sizdemi güzel sanatlar moda ve tasarım bölümünde okudunuz?
Bu soruyu sormaktaki maksadım yaz boyunca yanıma staja gelen bir arkadaş vardı,o da bu tarz çalışmalar yapıyordu.Kumaşı katlayıp ,yada hazır bir nesne bulup mankenin üstüne giydiriyordu.
Ben üniversitesini okumadım bu işin ama bence bu teknik çok yalnış.
Siz birşeyler tasarladığınızı düşünüyorsunuz,ama amatör bir çalışmadan başka birşey değil bu.
Yapmış olduğunuz bu tasarımı gerçeğe dönüştürebilirmisiniz?
Diyelim ki ben müşteriyi ve aynı elbiseti istiyorum ,bu çizimle çok usta bir terziye bile gitmiş olsam terzi bunu dikemez.
2.Elbisenin dış kısmında kullanmış olduğunuz kumaş katlamalarını üzerinde hiç oynamadan yerleştirmişsiniz,hiç olmazsa biraz geçiş verseydiniz ,o keskin kare kare hatlar da ortadan kalkmış olurdu.
 

ekinoks76

Üye
Kayıt
5 Kasım 2009
Mesaj
318
Tepki
4
Gül hanım ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş çok ciddi söylüyorum beyendim eleştirilerinizi dikkate alıcağım yaklaşık 10sene önce güzel sanatlar kursuna gitmiştim evt grafik bölümünü kazanıp gidememiştim 2 sene önce grafik ve web tasarım kurslarını bitirdim programlar öğrenip çiziyorum işte kendimce inanın karakalem çizdiğimde bu tarz hatalar pek olmuyor bu çalışmamda bir denemeydi işte iyiki bu siteyle karşılaşmışım eleştirilerinizi dikkate alıcağım ve birşeyler katıcak eminim ve inanın ilkönce sizin bu düzeltme yaptığınız gibi tasarlamış sonra değiştirip bu kumaşı koymuştum çalışmama değişiklik olsn diye sanırım haklısnz tşkler:)))
 
Yukarı Alt