Rent a Car Web Arayüz Çalışması

cagllar

Üye
Kayıt
20 Ekim 2011
Mesaj
12
Tepki
0
@yamo

:) ben temsili bir çalışma yaptım yani bu şekilde yaparsa daha mantıklı diyerekten tam bir çalışma diil o sadece gösterme amaçlı yani o kutuları alta diil yana turuncu kısmı biraz yukarı ve resim ve menüyü de biraz daha farklı yapması için göstermelik bu bir çalışma değil öylesine bir objedir yoksa böyle boş bir çalışma yapmam :)
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Zaten bir temsilidir, öylesine yaptımdır gidiyor. Üstünüze alınmayın, lafım size ya da konu sahibine değil ama bu aralar bu tip ifadeler o kadar sıklaştı ki. Biri çalışmayı beğenmeyince ya da olumsuz bir yorum yapsa hemen arkasından sanki önceden hazırlanmış gibi, bu tip cevaplara verilen ortak bir tepki olmuş bu.:)

Saygılar.
 

cagllar

Üye
Kayıt
20 Ekim 2011
Mesaj
12
Tepki
0
vallahi :) o kadarını bilmiyorum :)) doğrudur ben anlatmak istediğimi sadece basit birşekilde çizmek peşinde olduğuma eminim saygılar :)
 

oguzhan42

Üye
Kayıt
10 Mayıs 2011
Mesaj
43
Tepki
3
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Eleştiriye karşı açık olmasam koymazdım çalışmayı buraya onun için yaptığınız yorumlar tabi ki benim için önemli ama beni rahatsız eden @cagllar "o öyle olmaz bak ben daha iyi çizerim " tarzında yaklaşımı ben yanlış anladım sanırım yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim ve konu dışında başkada yorum yazmayalım isterseniz sadece konu hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim olumlu/olumsuz teşekkürler.
 

cagllar

Üye
Kayıt
20 Ekim 2011
Mesaj
12
Tepki
0
yanlış anlamışsın :) hemde büyük yanlış anlamışsın birdaha hiç bir konunda sana öğretici bir yorum yapmıyacagım..
 

oguzhan42

Üye
Kayıt
10 Mayıs 2011
Mesaj
43
Tepki
3
@cagllar

İsabet olur düşüncenizi bende destekliyorum sonuna kadar teşekkür ederim. :)
 

cagllar

Üye
Kayıt
20 Ekim 2011
Mesaj
12
Tepki
0
@oguzhan42

Rica ederim. sizin gibi bu işlere yeni başlıyan arkadaşların agresif davranışları kabul edilebilir bir durum. Anlayışla karşılıyorum :)
 

oguzhan42

Üye
Kayıt
10 Mayıs 2011
Mesaj
43
Tepki
3
@cagllar

Evet yeni başladım 8 sene felan oluyor ama hala hiç bir şey bilmiyorum diyecek kadar mütevaziyim bu konuşmalarıda hiç sevmem şu kadar senedir bu işteyim,bu işleri yaptım gibi ama bazen buna mecbur bırakılıyor insan.Daha önceki yorumlarımda yazdım ama tekrar söylüyorum öneri veya düşünceleriniz dışında konuya lütfen bir şey yazmayın Çağlar Bey bu konu ilkokul çocuklarının tartışmalarına dönmeye başladı bence ve ben konumda bunun olmasını istemiyorum teşekkür ederim.

Ekliyim eğer çok tartışma taraftarı iseniz pm yolu ile iletişime geçebilirsiniz boş yere post atıp forumu kirletmeyelim.
 
Yukarı Alt