Sentez Matbaası Hakkında

Kayıt
1 Kasım 2007
Mesaj
82
Tepki
0
Değerli Arkadaşlarım.
Aranızda Sentez Matbaası ile çalışmış olan veya henüz çalışan varmı? Varsa bu zamana kadar işin teslimi ile ilgili sorun yaşadınız mı?
07 Ocak 2012 tarihinde 5 günlük teslimat taahhüdü sonucunda iki adet standart magnet tasarımını baskı amaçlı teslim ettim.
Teslimat taahhüt edilen sürede gerçekleşmeyince 16 Ocak 2007 tarihinde firma ile görüştüğümde baskılarımın kampanya kapsamında olduğu için
7 ile 10 gün içerisinde çıkabileceği söylendi. Yani 5 günlük süre 10 güne çıktı. 21 Ocak 2012 tarihinde hala teslimat yapılmayınca firmayla yaptığım görüşmede
magnetlerin kargoya gün içerisinde teslim edileceği söylendi. 23 Ocak 2012 tarinde baskılar elime ulaşmayınca matbaa ile tekrar yaptığım görüşmede baskıların
kargoya verildiği söylendi.
Bu durumda işlerin kargoya teslim edildiğine dair gönderi numarası istediğimde toplu fatura kesildiği için ancak iki gün sonra numarayı verebilecekleri söylendi.
Bu cevap beni tatmin etmeyince ilgili kargo şirketini aramam neticesinde adıma herhangi bir gönderi bulunmadığı bildirildi.
Resmen komedi.
Firma ( Sentez Matbaası) kargo şirketine gönderi teslim ediyor ama gönderiyi teslim ettiğine dair faturayı iki gün sonra alacaz diyor.
Bu durumda şu soru akla geliyor. Eğer gerçekten adı geçen matbaa gönderiyi teslim ettiyse ;
Bu gönderi şu an kaybolsa ne olacak merak ediyorum. Elde hiçbir belge yok iken, teslimatın yapıldığı nasıl ıspat edilecek?
İşin doğrusu bu anlatılanlar bana tatmin edici ve inandırıcı gelmedi.
 

ftmtkl

Üye
Kayıt
24 Ekim 2011
Mesaj
21
Tepki
0
evet sentez ile ben 2 sene çalıştım daha önce buna benzer bir iki durum oldu bende biraz sert tepki vermek zorunda kaldım işi iptal edin o zaman bakiyenizi kapatmıyorum patronunuz birşey derse verin numaramı benimle görüşsün dedim sonrada hem iş bölümünü hemde muhasebeyi aradım şikayet ettim 1 gün sonra kargo geldi
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
fason firmalarla tatlı dille konuşursanız genel olarak işinizi ikinci plana alıyorlar
işin kötü yanı da muhatabınız olan bir isim olmuyor karşınızda
sürekli bir telefon trafiği oluyor ve herkese derdinizi anlatmanız gerekiyor
allah sabır versin size
 

hersin

Üye
Kayıt
5 Nisan 2010
Mesaj
2
Tepki
0
Sentez Matbaası, çalışma şekli olarak çok laşka. Sipariş den tutun sevkiyata kadar. Msn destek kurmuşlar güya, yazdıklarına cevap alamıyorsun. Faturasız iş yaptıklarından her defasında fatura unutulur ve ekstra kargo parası verilir. Zamanında teslim edilmez rezil olursun. Suçlu hazırdır her zaman siz onlar hep haklılar. Çalışma şeklini değiştirirler haber vermezler. Eee bizim çalışma şeklimiz değişti hata sizin anlayışı var. İşin durumunu sorarsın basıldı kargoda derler, müşteriye söylersin sende sonra bi bakarsın daha basılmamış. Siz siz olun sakın çalışmayın uzak durun.
 
Yukarı Alt