Silikon Vadisi nden Grafik Tasarımcılara İş Fırsatı

burcucetin

Üye
Kayıt
24 Haziran 2011
Mesaj
14
Tepki
0
Apple, Google, YouTube, PayPal, Cisco, Oracle, Electronic Arts, Yahoo!, Atari, Kayak, Zappos, LinkedIn ve Tumblr gibi birçok şirkete özel sermayesi ile yatırım yapmış olan Silikon Vadisi’nin en büyük yatırım şirketi Sequoia Capital ‘Grafik Tasarımcılar’ için harika bir iş fırsatı sunuyor ve onları kendi portföyündeki şirketlerde çalışmak üzere Silikon Vadisi’ne davet ediyor!

Sequoia’nın grafik tasarımcılardan istediği tek şey en iyi 5 tasarımları ile 27 Temmuz 2011 tarihine kadar Talenthouse internet sitesi (http://www.talenthouse.com) üzerinden yarışmaya katılmaları.

Yarışmada oylama internet üzerinden ve uluslararası olacak. Sequoia öncelikle en yüksek oyu alan tasarımları gözden geçirdikten sonra tüm başvurulara bakarak, kullanıcı arayüzü deneyimi olanlar arasından kazananları seçecek.

En fazla 20 tasarımcı seçilecek ve bunlar Sequoia Capital'ın son eleme listesinde yer alacak. Bunun ardından Sequoia portföy şirketleri ile bu listeyi paylaşacak.
Son yetenek seçimi ve her bir tam zamanlı kalıcı pozisyonun detayları maaş ayrıntıları ile seçilen tasarımcı ve ilgili şirket arasında yer alacak.

Yarışma sayfasına doğrudan ulaşmak isterseniz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:
http://bit.ly/mI3rWz

Başarılar!
 
Yukarı Alt