Sizce yaptığım site de eksik varmı

copydelete

Üye
Kayıt
23 Ağustos 2010
Mesaj
1
Tepki
0
@alperalpat

Görünüşü cok hos Dostum alt kısmı biraz yukarı kaldırsan arka plandaki rengi biraz daha bulut havası versen super olur
 

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
6 Ocak 2012
Mesaj
658
Tepki
28
yukarıdaki banner için daha iyi bir renk seçimi yapabilirsiniz. illa yeşil olacaksa daha açık bir tonda olsun.
 

Stilt_Skin

Üye
Kayıt
11 Şubat 2012
Mesaj
52
Tepki
1
Bu resmin kalitesini biraz düşürürsen daha hızlı açılır. Benim internetim yavaş olduğu için resmin açılmasını 10 sn bekledim. Tasarıma bakmak için girmesem açılmadan kapatır geçerdim :)
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Çalışmanız güzel, küçük dokunuşlarla daha zevkli bir hale gelebilir...

Not: Forum kurallarına uymaya özen gösteriniz, renkli, bold ve büyük harflerle yazmayınız...
 

ireaf

Üye
Kayıt
17 Ekim 2011
Mesaj
8
Tepki
0
Arkadaşlarında söylediği gibi Flash kullanım yeri bu değil. Tamamen gereksiz. HTML 5 kullanırsanız sıkıntı yaşama ihtimaliniz yüksek çünkü internet explorer gibi baş belası birşey var bu dünyada, henüz çoğu yönleriyle desteklemiyor. jQuery menüler işinizi görür. Sayfanın altındaki kırmızı renginin tonu çok rahatsız edici. Kutucuklarınızın başlıklarını iki farklı renkte tasarlamışsınız. Biri mavi diğeri yeşil. Tonlar uyumlu olduktan sonra sorun değil fakat formları farklı. Birisi tam diğeri yarım, sizi bilmem ama beni rahatsız etti. Son olarak naçizane bir öneri, bir bütünü çok parçalı olarak sunmuşsunuz. Ben olsam kutucuklarda en boy ayarlamasında altın oran yöntemini kullanırdım. İyi çalışmalar dilerim.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
artık flash kullanılmamaya başladın bencede kullanılmamalı buna dikkat edebilrsin. Menüde zaten fazla bir özellik yok css ile yapabilirdin. Site genel olarak güzel. Anasayfa her tıklanıldığında lightbox benzeri açılış hoş durmuyor onu 1 kere açmalısın ya da bence hiç ama sağ tarafta yazının devamı diye linkler var orda n harfi eksik ve çok ufak biraz büyüt ve bence farklı renk kullan.
 

seindfeld

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
15
Tepki
0
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama açılış reklamının açık olduğu süre boyunca arka tarafa tıklanabiliyor ? Yada opacity si gerektiği gibi olmuyor.Lightbox ta bi sıkıntı var sanırım.Reklamın arkasında tam olarak görünmüyor.
 
Yukarı Alt