Slogan yardım

Kayıt
28 Kasım 2011
Mesaj
31
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba Bolu ilinde yeni açılacak bir fast food restoranın grafik tasarım işini aldım. İsim Bazlamizza, ürün bazlama ekmeğinde pizza olarak tanımlandı. Ürünün hitap ettiği kesin öğrenci ve orta yaş gerekli calışmaları tamamladım fakat slogan konusunda hiçbirşey üretemedim bu konuda siz meslektaşlarımın görüşlerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
BAZLAMİZZA
"Her türlü grafik tasarım hizmeti verilir. Fakat slogan konusunda şıkıştığım zaman başka grafikerlerden destek alınır. Karşılığı teşekkürle ödenir. Oysa ki bu işi aynı zamanda reklam danışmanı olarak yapan ve slogan, hikaye, espri vs. konularında işinin ehli ve profesyonel insanlar varken ben neden beceremeyeceğim bir işe girişirim onu da hiç anlamam..."

Biraz uzun bir slogan oldu galiba. Neyse firma sahibinin fikrini alıp ona göre kısaltırsınız.. :)
 
Kayıt
28 Kasım 2011
Mesaj
31
Tepki
0
Erkan Bey,

Ben bu işi kendi isteğimle almadım zaten benim hadiim değil bu iş lakin yakın bir tanıdığım benden yardım istedi we bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum etrafımdaki herkese danışıyorum piyasa hakkında en ufak bir bilgim yok ben hala universite 1.sınıf öğrencisiyim teorim iyi ama pratik "0" işte bu yüzden burdaki fikirler benim için çok önemli yoksa bu işin haddim olmadığını bende çok iyi biliyorum ;)
 
Yukarı Alt