Tiyatro Afişi

daimon93

Üye
Kayıt
8 Şubat 2013
Mesaj
12
Tepki
2
Geçen yıl hazırladığım afişi yayınlamak istedim :)


 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
afişe baktığım zaman öylece kaldım çok hoşuma gitti özellikle "dünyanın maskesi"' yazısında kullanılmış olan font :) şunu düşünmeden edemedim ama kullandığınız dünya grafiği daha karikatürize edilebilirdi çok düz kalmış, soldaki ve sağdaki daire içindeki fotoğraf ve vektör daha estetik sunulabilirdi.

:) elinize sağlık, tasarımlarınız daim olsun.
 

ohaok

Üye
Kayıt
1 Şubat 2013
Mesaj
28
Tepki
0
gayet güzel ama nedendir bilmem şu sağdaki ufak resim garip geldi :s8:
 

daimon93

Üye
Kayıt
8 Şubat 2013
Mesaj
12
Tepki
2
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar evet kusurlar var elbette. O küçük resim maalesef benim kendi isteğim değil karşı tarafın isteği. :)
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
ben özellikle dünya' nın maskesi yazısının fontunu merak ediyorum :)
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Afişin genel görünümüne, kompozisyona bir şey söylemeyeceğim şimdi bu saatte. Şimdiye kadar yapılan yorumlarda konu, beğeni yazıtiplerinde odaklaştığı için ve yazıtıipleri de ilgi, -uzmanlık deyip ukelalık etmek istemem şu an- alanıma girdiği için, şu an tek bir noktaya dikkatini çekmekle yetineyim: Bir afiş çalışmasında 4 ayrı yazıtipi kullanmışsın! Çok özel bir nedenin varsa, 3 kullanabilirdin. Kimi ender veya özel durumlarda, niçin ve nasıl kullandığını biliyorsan, 4 veya 40 farklı yazıtipi de kullanabilirsin. Bana özel bir nedenin yok gibi geliyor. Bu durumda, bir yerlerde yanlışlık yapmışsın. Bana kalırsa, yazitipi sayısını 2'ye düşür. Olmadı, 3 ile sınırlı tut.
 

daimon93

Üye
Kayıt
8 Şubat 2013
Mesaj
12
Tepki
2
@gezegen

Evet doğru söylüyorsunuz gerçekten abartmışım o işi. Aslında benim genel sorunum diye düşünüyorum. Yani fontlar hep başıma iş açıyor. :) Dediklerinizde gerçekte haklısınız.
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
Ben kompazisyonu oturtamadığını düşünüyorum.Tamam renkler fontlar vs. herşey güzel ama ben ilk bakışta nereye bakacağımı şaşırdım.Bir tarafta İsim bir tarafta yönetmen adı tarih görseller falan derken fazla dağılmış.

Ellerine sağlık.
 
Yukarı Alt