Translucator 1.0 (Dekupe Plugin'i)

Çömez

Üye
Kayıt
25 Ağustos 2009
Mesaj
4
Tepki
0
Arkadaşlar selam acaba Translucator 1.0 isimli Plugini kullanan varmı ? elimde günlük 150-200 arası dekupe yapılacak iş var yetiştirmem için bu plugin'i tavsiye ettiler buldum fakat kullanıcı adı ve password istiyor :( 10 günlük deneme sürümü var elimde ,acaba full sürümü olan varmı son olarakta bunun alternatifi bir plugin varmı ?.
acil yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden hereşey için çok teşekkür ederim :)
sağlıcakla kalın....
 

Çömez

Üye
Kayıt
25 Ağustos 2009
Mesaj
4
Tepki
0
Yaşar bey ilginize çok teşekkür ederim fakat indirdiğim dosyadan world dosyası çıktı sadece yine de her şey için çok teşekkür ederim ...
 

*F.BEKGÖZ*

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
393
Tepki
7
Buyrun arkadaşlar burdan indirebilirsiniz.

DOWNLOAD

Translucator'un kullanımı :
İlk olarak görselinizin bulunduğu Layer üzerine çift tıklayın ve background olmaktan çıkarın. Aksi takdirde Plug-in çalışmayacaktır. Plug-in'imiz açıldıktan sonra dekupe edeceğiniz nesnenin kenar çizgileri üzerinde yarı saydam, mavi renkte bir fırça ile referans çizgileri oluşturun. Çizimin ardından Photoshop Extract özelliğinde olduğu gibi Bucket Tool (Plug-in'de ki adıyla Fill translucent area tool ) ile referans çizgilerin içini doldurun. Daha sonra geriye, ara yüzün sağ kısmında yer alan ayar değerlerini girmek ve Apply tuşuna basıp işlem süresini beklemek kalıyor.
 
Yukarı Alt