Türkiye'nin İlk ve Tek Tema Merkezi

TemaALSAT

Üye
Kayıt
21 Ocak 2013
Mesaj
6
Tepki
0
Site/Blog Adı: TemaALSAT - Ücretli WordPress Temaları
Site/blog Adresi :http://temaalsat.com/
Açıldığı Tarih: 05.01.2013
Kurucusu/sahibi: Furkan ALEV - Yavuz Selim FINDIK
Editörler: Halim KILIÇ
Standartlar: XHTML, CSS, JavaScript, Php
İYS: Özel Tasarım PHP Script
Site İçeriği & Amacı: TemaALSAT.com <http://TemaALSAT.com profesyoneller ve yeni başlayanlar için ücretli WordPress temaları, website ve blog şablonları paylaşan bir platformdur.
Sitenizin avantajlı tarafı: Sitemiz sayesinde tasarımcılar ürünlerini pazarlayıp kazanç elde edebilirler. Ayrıca blogcu dostlarımızda temalarımızın tanıtımını yaparak %30 komisyon elde edebilirler.

Sitemizin nasıl çalıştığına dair detaylı bilgi için: http://www.temaalsat.com/nasil-calisir
Sitemizde yazar olmak (satıcılar) isteyenler bu bağlantıdan detaylı bilgi elde edebilir: http://www.temaalsat.com/satici-ol
Sitemizdeki ürünleri kendi sitelerinde / bloglarında tanıtmak isteyenler: http://www.temaalsat.com/ortaklik


 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Güzel düşünülmüş ülkemizde böyle bir çalışma mevcut değildi. Slogandaki ilk tamam da tek olacağını sanmıyorum. Bu tarz bir projenin tutacağını pek sanmıyorum. Emek hırsızının bol olduğu memleketimde 10 15 lirayı fazla gören o kadar uğraşılan emek verilen çalışmaları illegal olarak indirmeyi seven insanlar olduğumuz sürece zor. İnşallah yanılırım inşallah söylediklerim yüzümü kara çıkarır. İnşallah adobe lisansları evlere kadar girer. Bu olduğu zaman artık her bilgisayar alan tasarım ve yazılımcı kimliği ile piyasa saçma işler ve saçma adamlar kalmayacak inşallah.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Bildiğim kadarı ile Türkiye'de birçok tema paylaşan site mevcut. İlk olduğunu sanmıyorum.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
@Erkan Nehir

Erkan Bey, Normal tema paylaşım sitelerinden farklı yaptığınız çalışmaları lisans karşılığı satışının yapıldığı dünyadaki en önemli örnekleri themeforest, templatemonster gibi bu tarz bir çalışma türkiye'de ilk evet. Ama önceki yorumumda da bahsettiğim gibi pek tek olacağını sanmıyorum. Bir çok benzeri çıkacaktır. Ancak her zaman ilk olmak avantajdır. İlk ve güzel bir yapı olması hoşuma gitti. Bir çok özellik ve görünüm ile themeforest'ın aynısı olması pekte can sıkıcı değil zaten bu tarz bir sitenin çok fazla alternatifi olmayacağı gibi güzel bir çalışma tekrar tebrikler yapan arkadaşlara. İyi bir tanıtım yapılması şart gibi belki iyi bir reklam politikası ile güzel yerlere gelebilir. Hem kullanıcıları hemde proje sahipleri iyi paralar kazanabilir neden olmasın?

Yakın zamanda bir tema satışında bulundum. İşlerden vakit kaldıkça bir çalışma daha hazırlıyorum yakında yüklerim.

Projenin ülkemizde tutacağı konusunda hala şüphelerim var inşallah yanılırım. Düşüncem projenin kötü ya da gereksiz olduğundan değil çok açık söylemek gerekirse çok beleşçi bir toplum olduğumuz için biraz zor gibi. Bu tarz siteler bir ilk ama bakın warez sitelere heralde ülkemizdeki warez sitelerin sayısı dünyada top 10 'a girer :)
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@Emre ÇETİNER
Evet katılıyorum.
Fakat çağımızda internet ortamında bir kuruluşun bir ülkede ilk veya tek olması birşey farkettirmiyor kanısındayım. Bir firma veya şirket kurulur somut olarak ve ilktir veya tektir olabilir fakat birkaç tuşla ulaştığımız sanal bir ortam dünyanın neresinde olursa olsun aynıdır görüşündeyim. :)
 
Yukarı Alt