Görüşleriniz için tesekkurler bunlar logo tasarımı üzerine ilk denemelerim denebilir.
Düsünceyi çizime aktarmaya calısıyorum bu konuda pro değilim zaten, eleştirilerinizi dikkate alarak çalısmalara devam edicem.
Ben yaptığınız tasarımı ilk bakışta hoş buldum. Ancak inceledikten sonra bir kaç yorumum olacak izin verirseniz. Bir logoyu tasarlarken ki önceliğiniz Aslı Hanımın da belirttiği üzere ''Hikaye'' dir. Neden Ktv diye sormalısınız önce. İsmin nereden geldiğini öğrendiğinizde kafanızda birşeyler netleşir ve bunları eskize dökerek farklı varyasyonlar sunabilirsiniz. Yaptığınız çalışma hakkındaki fikrim şudur ki. Bunun bir Tv Kanalı olduğunu düşünecek olursak kullanılacağı alan televizyonda ne kadar yer kaplar, kaplayacağı alan ölçüsünde bir görüntü alıp orjinal boyut ile bakmayı deneyin. Göreceğiniz görüntünün net ve anlaşılabilir olacağını sanmıyorum. Tipografi ye gelecek olursak kullandığınız font bende bir akıllı tv izlenimi bıraktı. Tırnaklı ve tırnaksız fontların anlamlarını inceleyin. Sonuçta bir TV kanalı ve ciddi bir kurum. Renk konusunda Genç ve Dinamik izilenimleri aldım. Turuncu bu noktada gayet başarılı. Tasarımın sade olmasına özen gösterin. Konuyu takipteyim bilgilerinize )
Eyvallah hocam, dediğim gibi logo konusunda ilk çalısmalarım düşünceleriniz için tesekkurler deneme yanılma yoluyla zamanla güzel tasarımlara ulasıcaz ınsallah.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.