Ürün tanıtımkataloğu tasarımı

turkelf

Üye
Kayıt
5 Ocak 2012
Mesaj
8
Tepki
0
Arkadaşlar real, carrefour , teknosa gibi alışveriş merkezlerinin yaptığı tazrda ürün kataloğu tasarımı yaptırcaz ürün resmi açıklaması fiyat gibi şeyler olcak 8 sayfalık 15x21 ebatlarında olcak ücreti ve nekadar ürede yapalacağını pm olarakatarsanız sevinirim
 

ilhnklv

Üye
Kayıt
10 Nisan 2010
Mesaj
71
Tepki
5
@tunceratalay


Direk net bir cevap gelmiş :/ Çalışmanın içeriğini bilmeden her zaman bu kadar net fiyat mı verirsiniz?Tamam 8 sayfalık şuna benzer bir çalışma olacak denilmiş ama içeriği nedir 1 sayfada kaç ürün olacak ve bu ürünlerin dekupajı vs olacak bunları düşünmeden ve konuşup anlaşmadan direk bir ücret mi verirsiniz her zaman?

Ayrıca ilanı veren arkadaşada bir şey söylemek istiyorum bu işler anlaşılmadan knuşulmadan PM ile direk ücret verilecek işler değildir lütfen biraz hassasiyet gösteriniz.Bu hem işinizin kalitesini arttırır hemde işinin ehli insanlarla çalışmanızı sağlar.Nacizane fikrim budur saygılar.
 

zafkoz

Üye
Kayıt
10 Ağustos 2011
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba istemiş olduğunuz çalışma ile ilgili ön bilgi vermişsiniz fakat daha detaylı bilgileri mail atar yada telefon ile belirtirseniz daha sağlıklı bir çalışma olur, hemde şu an elimdeki kitapta bittiği için çalışmanızı en kısa sürede çıkarabilirim.
Zafer KOŞAR
0535 431 00 26
zafkozi@hotmail.com
 
Kayıt
2 Aralık 2011
Mesaj
4
Tepki
0
Merhaba.Adım Erdem.Katalog çalışmalarınızda size yardımcı olmak isterim.Çalışma süreci olarak 1-4 gün arası sürebilir.Ücreti karşılıklı anlaşma sonucunda konuşup anlaşabiliriz.

İletişim Bilgilerim:

Mail: erdemgrafiks@hotmail.com
 

XHASANX

Üye
Kayıt
15 Mart 2010
Mesaj
16
Tepki
0
merhaba,
çalışmanızı profesyonel bir şekilde yapabılırım.
ücret konusunda maılleşerek halledebilir ancak 250 tl değil tabii ki
real carrefour medıa markt bu tarz ınsertler tasarım gerektıren işlerdir 250 tl yede 8 sayfanın tasarımı yapılmaz
burcu.aslannn@gmail.com
 

iygi

Üye
Kayıt
21 Mart 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Bu konuyu iyi ki okumuşum :) Bende 250 TL veren arkadaş gibi yaptım. Bir firmaya direk 1.000 TL verdim.. En fazla ne olabilirki die.. 2 haftada zor tamamladım işi... İşi veren arkadaşım işin detaylarını tam olarak yazarsa bence daha isabetli olur..
 
Kayıt
13 Ocak 2008
Mesaj
73
Tepki
0
arkadaşlar 250 tl fiyat ve 1 gün süre veren arkadaş nasıl bir mantıkla böle bir cevap vermiş anlamadım bunun mantıklı bir acııklaması var mı acaba yoksa mantıklı acıklaması kusura bakmayın ama enayilik olabiilir mi yoksa derdi para olsun benim olsun diğer arkadaşlar ne halt ederse etsin gibi bir düşünceyle çürük elmalık yapmak mı bazı grafiker arkadaşlar ya da grafiker olduğunu sanan arkadaşlar niye bu tür ilanlara böle mantıksız bir şekilde kefalleme yaparlar ki fiyat kırınca ne oluyor köşe mi olunuyor ben daha hic bu mantıkla yola cıkıp da köşe olan da görmedim amaç nedir acaba yoksa vatana millete faydalı olmak mı aman ne olcak canım taş attım kolum mu yoruldu işiniz görülsün bugün size yarın bana düşüncesi mi
 
Yukarı Alt