VapoRub-merhem(örnek çalışma)

Kayıt
7 Haziran 2008
Mesaj
533
Tepki
6
ne biliyim sanki daha farklı olabilirdi nasıl olması konusunda pek bir fikrim yok ama belki arka plan rengi daha farklı olabilirdi ve logo kısmı yani sanırım... :) iyi çalışmalar
 

Kübra Kara

GSF Hazırlık
Kayıt
24 Aralık 2009
Mesaj
381
Tepki
54
Teşekkür ederim ama tasarım bana ait değil yani ben sadece bakarak yaptım bu ürün satışlarda zaten, ben aynısını yaptım. Benim görüşümde de renkleri hoşuma gitmedi logo vs. ama örnek olarak yinede sizlerle paylaştıım :) sizede iyi çalışmalar diliyorum ....
 

clown

Üye
Kayıt
2 Kasım 2010
Mesaj
7
Tepki
0
acaba bu ürünün Türkiyedeki ambajı için mi yaptınız yoksa sadece tasarım çalışması amacıylamı yaptınız? çünkü orjinal ürünü tanırım arasında çok fazla fark var. mesela ön yüzde sağ alt köşede ürünün kapağı açık resmi vardır sizinkine bakınca aynı hissi uyandırmıyor.. Vapo yazısının üzerindeki üç dalga orjinalinde a ve p harfleri üzerindedir sizinkinde a ve v harfleri üzerinde.. orjinalinde Wick yazısının etrafında çok daha keskin bir beyaz kontür var sizinkinde biraz daha soluk kalmış.. vb. birkaç farklılık..

birde ufak dip not genel olarak ağırlık ve size bilgilerinde kısaltma kullanıldığında rakamla araya boşluk bırakılmaz.. sizin tasarımınızda "38 g" olarak gözüküyor..

iyi çalışmalar..
 

Kübra Kara

GSF Hazırlık
Kayıt
24 Aralık 2009
Mesaj
381
Tepki
54
Hayır, tasarım çalışması amacıyla yapmış olduğum bir iş. Pek dikkat etmemişim sanırım ayrıntılara, örnek olarak yapmıştım zaten, örnek olarak da paylaşmak istedim.
Teşekkür ederim yorumunuz için :)
 
Kayıt
11 Kasım 2010
Mesaj
11
Tepki
0
Çalışma gerçekten güzel fakat yeşil renk yerine açık ve daha naturel bir ren seçilseymiş daha iyi olacağı kanaatindeyim
 
Yukarı Alt