Vista Fleyr / El ilanı

Kayıt
22 Mayıs 2009
Mesaj
24
Tepki
0
Vista Restaurant için yapmış olduğumuz el ilanı/fleyr çalışması. Restaurant kış sezonlarında işletmeyi kapatan ve yaz başında tekrar hizmete açılan bir mekandı. Bu kış açık kalmayı tercih ettiler ve serpme kahvaltı konusunda hizmet vermeyi istediler.

Genel olarak bulunduğumuz yerde kahvaltıya insanlar ilçe dışına gitmekteler, hem bunun önüne geçmek, hem bu işte ciddi olduklarını göstermemiz istendi. Bu nedenle, aslında birçok düşünceyi en kısa yoldan anlatmalıydık ve böyle bir çalışma ortaya çıkardık...



 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Renkler biraz cansız gibi yiecek sektörü tanıtımına göre. Bir de fontlar. Güzel fontlar fakat pek uymamış formata. Yani daha yumuşak heyecanlı fontlar olabilirdi. Ve menü label'ları renk isimlerine göre renklendirilebilirmiş. (Kırmızı menü, pembe menü vs.)
Bu arada tasarım dışı bir yorum olacak ama, "serpme kahvaltı" tabirini hiç sevmem. :) Tabii bu sizinle alakalı bir
durum değil merak etmeyin. Kim nasıl bulmuş bu tabiri çok merak ediyorum.
İyi çalışmalar.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Alt kisimdaki menu renkleri konusunda Erkan Bey ile hemfikirim. Renklerin soluklugu konusunda da keza. Sanki menu renkleri 1980lerin nostaljisine tutunmaya calisiyor gibi. Son olarak iddaliyiz degil de iddialıyız yazarsaniz tamamdir. Ustteki gida yerlesimleri iyi duruyor. Bu arada ustteki gorselden anladigim kadar gercekten cok iddiali yaklasmislar olaya, abla bize gelisi zaten 10 lira senaryolarindan esintiler gibi algiladim.
Bilemeyiz,belki hakikaten de bahsettikleri gibi bir yerdir, belki goz faridır, goz rimelidir.
Aydinli olan var mi? :)
 
Yukarı Alt