VS Magazin'in 18. sayısı yayınlandı

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Tipografi konusuna dolu bir içerikle karşınızdayız. VS Magazin’in bu sayıdan itibaren Türkçe-İngilizce olarak yayınlancağını duyuracağım için çok heyecanlıyım. Bundan böyle tüm dünyadaki tasarımcı ve tasarımcı adaylarının VS Magazin’i takip etmesini umut ediyoruz.

Dergi içeriğinde; Lavanya Naidoo, Bengisu Keleşoğlu, Amadine Allessandra, Mehtap Uygungöz ve Hoax Studio gibi birbirinden değerli tipografi tasarımcılarını sayfalarımızda
ağırlıyoruz. Türkiye’de Tipografi bilimiyle ilgilenen çok değerli Hocamız Namık Kemal SarıKavak’ın VS Magazin için kaleme aldığı Tipografiyle iligli makalesini okuyabilirsiniz.
Ayrıca 3d Tipografi ve Yün İple Tipografi gibi birbirinden ilginç tipografi makalelerine de yer verdik.

Yaratıcı Tasarımlar bölümünde; Tipografinin farklı yorumlandığı reklam tasarımlarını izleyebilirsiniz. Kitap Tanıtımı bölümünde; Tipografi konusunda başucunuzda bulunması gereken kitapların içeriklerini sizlerle paylaştık. Genç Yetenekler bölümünde; Saygıdeğer hocamız Mehtap Uygungöz’ün Tipografi ve Kaligrafi derslerinde tasarım öğrencilerinin yaptığı tipografik tasarımlara yer verdik.

Son olarak tipografiyle ilgili birbirinden ilginç detaylarla dolu extra bölümü sizleri bekliyor.

VS Magazin'i tablet, telefon ve bilgisayarlarınızdan okuyabilir. Arşiv yapmak isterseniz buradan http://www.vsmagazin.com/2012/02/vs-magazin-012012/ pdf formatında indirebilirsiniz.
 
Yukarı Alt