Web Arayüz Çalışmam

Kayıt
26 Ocak 2013
Mesaj
42
Tepki
1
Düzenledim Arkadaşlar Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Alabilirmiyim ?

 

mrtthings

Üye
Kayıt
4 Şubat 2013
Mesaj
3
Tepki
0
Merhaba,
Elinize sağlık. Üst tarafta slayt olarak düşündüğünüz alanla alttaki thumbanilleri dengelemek gerekiyor diye düşünüyorum. Yani sağdan soldan bloklamak gerekiyor! Bir de aşağı kısmı ya 4'lü yapın ya da 3'lü fakat daha dengeli yapmanızda fayda var. Bloklar arasaında çok açıklık var. Biraz daha dengeli olmalı.

Header'deki firma logosu (sol üst) kadraj dışına çıkmış... Yani slay çalışmasının dışına taşmamalı. Illa footer'a bir logo koymak zorunda değlsiniz.

Tekrar elinize sağlık
 

seluvenin

Üye
Kayıt
16 Temmuz 2011
Mesaj
176
Tepki
3
@mrtthings

arkadaşıma katılıyorum ve ilaveten söylemem gereken birşey daha var. kullandığın resimlerin pixel-leri ile oynama yani resmi küçültürken, büyütürken sağ, sol üst ve ya alt köşelerinden çek, kenarlıklardan çekersen, resmi bozarsın. kafası uzun ve ya şişman çıkar. bu yüzden resimlerde dikkatli ol. ve tabii arkadaşın dediklerini de dikkate alman şart.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Çalışmalarınızı 12 col ya da 16 col grid sistemi üzerinden yaparsanız daha dengeli bir çalışma olacaktır.

Genelde bu şekilde çalışma yönetime daha sonrasında front-end yazılımcısınında arkanızdan beddua değilde dua etmesinede yaracaktır :)




İyi Çalışmalar.
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
Soğuk renklerin ferahlığı :) ellerinize sağlık tasarım göze hoş görünüyor.
Simetrik dengeleri kurduktan sonra daha iyi olacaktır.
 
Kayıt
26 Ocak 2013
Mesaj
42
Tepki
1
Teşekkür Ederim Arkadaşlar Bundan Sonra Yaptığım Tasarımlarda Boyutlara Dikkat Edececeğim.Eleştirileriniz İçin Teşekkür Ederim
 
Yukarı Alt