Web Sitesi Tasarım Yardım

Kayıt
25 Mayıs 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Öncelikle iyi günler..

Ben bu sene ilkini düzenleyeceğim bir festival yapma aşamasındayım..
Rock ve metal yerli yabancı gruplar yer alacaklar.. Bana web sitesi tasarım yapma konusunda yardımlarınız dokunabilirmi acaba.. Şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Kayıt
25 Mayıs 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Çok Profesyonel Olması Gerekmiyor Bir Tasarım İstiyorum Üst Menüde Gruplar Bilet Satışı Anasayfa V.s. Olacak Şekilde Link Verilmesi Serbestmi Bilmiyorum Ben Vereyim Affınıza Sığınarak Eğerki Yasaksa Editleyebilirsiniz..

http://www.zephyrrockfest.com/

Bunun Gibi Bir Site
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Sayın üyemiz

İlk mesajınızda tasarım yapma konusunda yardımlarınızı bekliyorum demiştiniz. Siz kendi çabalarınızla bir sayfa yapın biz size nereleri düzeltmeniz ve ne tarz bir şey yapmanız konusunda fikir beyan ederek yardımcı olalım. Yok eğer tasarımı siz yapın diyorsanız ki buda belirli bir ücrete tabi olacaktır ozaman konunuz iş verenler bölümüne taşınacaktır.
 
Kayıt
25 Mayıs 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Bu Akşam Bir Çalışma Yaparım Takıldığım Yerde Sizlerden Yardım Alırım.. Açık Öğretim Sınavları Ve Haziran Sonuna Kadar Tam Tasdik Raporlarının Oluşturulmasından Dolayı Bir Yoğunluğum Var onun İçin İlgilenemiyordum Yapılabilirmi Diye Yardım İstememim Sebebi Buydu Ben Elimden Geleni Yapayım Gerekli Düzeltmelerde Sizlerden Yardım Alırım..

Diğer Bir Konumda Zaten Template İsteğiydi Bu Tür Bir Template Bulmamız Mümkünmü...

İyi Akşamlar.
 
Kayıt
25 Mayıs 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Kendi Forum Sitemdede En Sevmediğim Şey Flood Yapanlardır Ama Şuanda Mecburiyetten Yapıyorum Kusuruma Bakmassanız Sevinirim...

http://www.zephyrrockfest.com/

Yukarıdaki Site Üzerinden Sorularım Olcak..

1- Üst Menüdeki Gibi Yaznın Üstüne Gelince Kırmızı Tıklayıncada Girilen Yerdeki Buton Kırmızı oluyor Onu Nasıl Ayarlayabiliriz..

2- Aşağıda post-it Tarzı Bir Grafik Var Ve Saydam Duruyor Üstüne Gelindiğinde Biraz Canlanıyor Bu Efekti Nasıl Verebilirim..(Şimdi Bir Deneme Yaptım Photoshopta Opacity Ayarını Düşürüp Png Olarak Kaydedince Olur Gibi Oldu Yalnız Üstüne Gelince Renkte Koyulaşma Canlanma olmuyor) (Saat 16:03)

3- Orada Geriye Doğru Sayan Bir Gün Saat Dakika Saniye Bloğu Var Onun Gibi Belirlediğimiz Tarihe Kadar Geriye Sayan Bir Scrpit Yada Html Nasıl Olabilir..

Şimdiden Herkese Yorumları İçin Teşekkür Ediyorum...
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Kayıt
25 Mayıs 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Öncelikle Teşekkürler Erkin Bey;

Onları İndirip Bakacağım Yalnız Site Bana Yarın Akşama Kadar Lazım Çünkü Belediyeye gidip Konser Alanını Almam Gerekiyor. Html Bilgim Az Çok Var Zaten, Front Page Kullanıyorum Photoshoptada Profesyonel Sayılabilirim...
 
Yukarı Alt