@by_ucurum
ben soyleyeyim canim, Burasi grafikerler.org bir forum sitesidir, bilgi paylasim ve yardimlasma yapilir, ancak su isi benim icin biri hayrina yapabilirmi diye bende kac tane ozel mesaj oldugunu bilsen eminim bu konuyu hic acmazdin sanirim
Linkini verdigin arkadas kendisi ugrasmis paintte biseyler yapmis, bir logo cikarmaya calismis ve az bucuk cikmis ortaya birsey, ama buraya gelipte su isi biri benim icin yapabilirmi demek sencede biraz tuhaf degil mi ?. Bizim insanlara bu yonde bir hizmetimiz yok, eger yok ticari olarak dusunuyorum dersen sitenin yoneticisine verirsin o zaten bize bildirir bir sekilde, yok o kadar gucum yok kendi kisisel sitem diyorsan o halde sen bi yerinden tut ucun gerisinden de biz tutariz, Ama ortada birsey yokken sifirdan bu isi alip kimse yapmaz. Sitedeki dersleri takip edebilirsin anlamadigin yeri bizzat bana sorabilirsin sana elimden geldigi kadar yardim ederim. En nihayetinde web sitesi kuruyorsan biraz ps bilmen senin yararina olur, yarin onemli bi gun olur 29 ekimde 10 kasimda her seferinde buraya gelmeyeceksin sanirim
. Herneyse sozum budur, sen basla gerisini bizzat ben getirecegim,