Worldstar Logo Çalışmalarım

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
@A.Özdemirer

arkadaşınızın olmasına şaşırdım
allah onlara sabır versin güle güle :p
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@A.Özdemirer


Sayın Özdemirer

Forumumuza çalışma ekleyen herkes eleştirilmeyi kabul etmiş sayılır. Bizim site yönetimi olarak karşı çıktığımız, kabul etmediğimiz fakat bunun önüne bir türlü geçememiş olduğumuz husus ise:

"Olmamış bu çalışma" "hiç beğenmedim" vs... şeklindeki eleştri zannedilen fakat eleştiri'nin sözlük anlamıyla uzaktan yakından alakası olmayan cümlelerdir.

Sitemizin amacı, bu işe yeni başlayan, gönül veren arkadaşlarımızın yorum almak için buraya eklediği çalışmalara profesyonel arkadaşlarımızın yol göstererek "ELEŞTİRİ" yapmasıdır.

Eleştri kabul etmeyen arkadaşlarımızada grafikerler.org olarak yine aynı şekilde karşı duruş sergileriz. Ayrıca çalışmaların altında bulunan kişisel atışmalarda hiç tasvip etmediğimiz davranışlardır.

Bu konunun daha fazla uzamasının arkadaşımızın çalışmasına hiçbir katkısı yoktur.

Saygılarımla.
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
bu konuyu açarken amacım tamamen yaptığım ve belirli fikirlerde bulunup oluşturmaya çalıştığım bir logoyu, meslektaşlarım ile paylaşmaktı.. Konunun buraya kadar uzayacağını bilse idim hiç paylaşmazdım.. Burası bir grafik ve grafikerler platformu.. İnsan eleştiriye kapalı olursa (hayatın her evresinde) zaten kendini geliştiremez.. Ama "her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır" diye bir laf var.. Sizin eleştiri yapma şekliniz bu ise, tamam. Ama yaptığınız eleştiriden öte, iğneleyici sözler olduğundan dolayı rahatsızlık duyulmuştur bence.. Gayet keyifli ve arkama yaslanmış bir şekilde sizinde çalışmalarınızı görüp fikir edinmek ve "eleştirmek" isterim.. Biliyorsunuz ki eleştirmek sadece "olmamış, kötü" demek değil, "şu şekilde daha güzel olabilirdi" diyebilmektir..

Kısacası siz dilinizde bulundurduğunuz profesyonel çalışmalarınız ile işinize, ekmeğinizin parasını kazanmaya bakın, bende "bi dünya, bi yıldız" tabiriniz ile yaptığım logo çalışmasından kazanabildiğim (size göre grafikerliğin bu olmadığı, haketmediğim) işime, ekmek parama bakayım.. Böyle tatsız olaylar olacak ise kolay yol olarak ne siz benim açtığım bi konu altında yorumda bulunun, nede ben size göre "eleştiri" yaptığınız herhangi bir konuda size cevap vereyim..

Saygılarımla.
 
Yukarı Alt