Yardımlarınıza cok ihtiyacım var

lusy99

Üye
Kayıt
9 Haziran 2012
Mesaj
105
Tepki
3
Merhabalar bir konuda yardımlarınza ıhtıyacım var
-tasarım kuralları.
tasarım kuralları hakkında hiç bir fikrim olmadıgı ıcın tasarım yaparken cok zorlanıorum hatta iş geldıgı zaman elım ayagım birbirine girio bu tasarım kuralları hakkında renk bılgısıı hakkında bilgi verecek olursanız cok sevınır. şimdiden cok teşekkur edderım.
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
Tasarım kuralları derken ? Oldukça geniş bir konu bu bahsettiğimiz.
İsterseniz siz takıldığınız konuları söyleyin yardımcı olmaya çalışalım.
Renkler konusunda buradaki makalem belki işinize yarar.
 

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Kayıt
1 Ocak 2012
Mesaj
962
Tepki
470
Elbette her mesleğin, her işin uyulması gereken kendi kuralları kaideleri var.
Fakat bu kuralları bi yerden okuyup, birnden dinleyip ezberleyerek bu tür sıkıntılardan, hatalardan, acemilikten öyle kolayca kurtulmak mümkün değil malesef.

Eğer bir şeyler öğrenmek istiyorsanız zaten doğru yerdesiniz. Açılan her konu başlığı, yapılan her yorum, paylaşılan her çalışma, sunulan her ders, cevaplanan her soru sizin bahsettiğiniz eksikliğinize biraz ilaçtır. Öncelikle eksiğiniz nerede onu tespit edin. Program bilgisi mi? Grafik tasarım bilgisi mi? Üretkenlik mi? Matbaa bilgisi mi? vs..

Eliniz ayağınız neden titriyor? O zaman neyi nerede aramanız gerektiğini daha kolay tespit edersiniz. Muhtemelen bu işte yenisiniz, yolun başındasınız, Zamanla taşlar yerine oturacak ve kendinize olan güveniniz yerine gelecektir... Yılmadan araştırın, sorun, öğrenin...
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@lusy99

Belki size bir kıvılcım olur diye, BURADAKİ konuyu okumanızı tavsiye ediyorum.

şimdiden kolay gelsin...
 

lusy99

Üye
Kayıt
9 Haziran 2012
Mesaj
105
Tepki
3
Hepınızden ALLAH razı olsun :) cok teşşekuurler yorumlarını için :) evet aratırmak yapmak gerekıo sorup ögrenmek gerekıo daha yenıyım bışiler yapmaya çalışıorum yapıcagımada inanıyorum.
 
Yukarı Alt