Yazılım Firması Logo

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
aslında bide şu var treden sonra ki harf "L" imiş ben s ile bitişik olunca "i" sandım. L ile S harfinin bitişik olması böyle bir handikapa sebep oluyor arkadaşımızın buna dikkat etmesi gerek, görünen o :)
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Fontu komple değiştireceğim zaten, font ve kullanımı ile ilgili verilen önerileri de kesinlikle göz önünde bulunduracağım. Saygılar ve teşekkürler.
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
İlk mesajda bahsedilen ve hayalim-iz olan firma ile ilgili gelişmelerin belki de başlangıcı denilen bir süreç başlamak üzere... (Garip bir cümle oldu galiba.)

Firma adının çok akılda kalmayacağını, Türkçe olmayan bir ismin bize hiç ama hiç uygun olmayacağını düşündükten sonra yeni bir isim arayışına girdik. Ve sonuç olarak yeni bir firma isminde karar kıldık. Ben de logo çalışmasını biraz önce tamamladım. Yani tam olarak tamamlayamadım sizin önerilerinize ve eleştirilerinize ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için buraya ekleyeceğim.

Yeni bir konu açarak kirlilik yaratmak istemedim ve logo tasarım sürecindeki -kısmi dahi olsa- gelişimleri görebilmek adına konunun devamı olarak atmak istedim...

Eski logodaki amblemi sabit tutarak, 2 farklı logotype çalıştım ve sonuç şu şekilde oldu... Aslında şu an birine karar vermiş gibi görünüyoruz fakat ben eleştirilerinizi merak ediyorum... (Neden daha iyisi olmasın ?)

Buyrun...

Not: Saat biraz geç olduğu için sunumlarda ki ölçülere çok dikkat etmedim...
 

Dosyalar

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Eleştirileriniz, önerileriniz ve yönlendirmeleriniz sonucunda üzerinde revize yaparak daha iyi, daha amaca uygun bir logo ortaya çıkarmak istiyorum. Bu sebeple konuya yorumlarınızı bekliyorum.
 
Yukarı Alt