Yetiştirilmek üzere bayan tasarımcı ve müşteri yöneticisi

kkilicer

Üye
Kayıt
29 Temmuz 2010
Mesaj
36
Tepki
0
ATL ve BTL çalışmaları farklı markalarımızla yapabilen bir reklam ajansıyız. Ajans bünyesinde, çizim, kreatif tasarım, dijital masaüstü video tasarımlar, web sitesi tasarım ve kodlama, reklam ve kurumsal kimlik tasarımı, dış cephe kaplama çalışmaları, reklam filmi, tanıtım filmi çekimi, seslendirme ve jingle hizmetleri, multimedia tasarımı ve web TV yapılmaktadır.

Bağdat caddesinde butik bir ajans olarak, daha çok prestijli markalara işler yapıyoruz. Kendi bünyemizde müzik ve fotoğraf stüdyomuz olduğu için aynı zamanda işin mutfağındayız.

Aradığımız pozisyon: Tasarım ve multimedia eğitimleri ile yetiştirilmek üzere illustrator ve photoshop temel bilgisi olan, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, tasarım, idari işler ve müşteri yönetiminde ciddi bir kariyer hedefi olan, yeri geldiğinde proje yöneticiliği yapabilecek kadar cesur, yeri geldiğinde müşterilere ikram yapabilecek kadar alçakgönüllü, dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün, iletişim gücü kuvvetli, sadece yaratıcı işleri değil standard günlük işleri de usanmadan yapabilecek, disiplinli ve öğrenme azmi içerisinde olan, sabırlı, titiz, iş ahlakı ve prensipleri güçlü, analitik bayan müşteri yöneticisi.

İş tanımı ve görevlerin zaman % dağılımı
BTL işlere tasarım, müşteri yönetimi konularında destek (%20)
ATL işlerdeki kreatif projelerin yapımı / tasarımı konusunda eğitim alma (%15)
Müzik stüdyosunun vereceği özel projelerin takibi ve destek (%10)
Film stüdyosunun vereceği özel projelerin takibi ve destek (%5)
Ofis içi telefonların alınması ve doğru kişiye yönlendirilmesi (%5)
Misafirlerin karşılanması ve ikram yapılması (%5)
Ofisin genel düzeninin korunması (%5)
Temel finansal konularda departmanlara destek olunması (EFT ve faturaların takibi) (%15)
Genel Müdürün sağ kolu olarak özel projelerinde destek verme, gereğinde telefonda şirket tanıtımı yapılması, müşterilerle irtibatın sağlanması ve GM ile beraber ziyaretlere gidilmesi (%25)

İş tanımlarını eksiksiz yerine getirmesi durumunda önü tamamen kariyer olarak açık olan bu pozisyonda kişi, sadece grafik tasarımında değil; finans, müşteri ilişkileri, GM asistanlığı gibi konularda da uzmanlaşacaktır. İşi bilmesi değil, öğrenmeye istekli olması önemlidir. Adayın yeni mezun olması tercih sebebidir.
İlgilenen adayların aysebaydar@gmail.com adresine resimli ve detaylı cvlerini göndermeleri rica olunur.
 
Yukarı Alt