Yılbaşı Tebrik Kartı

Kayıt
10 Aralık 2011
Mesaj
44
Tepki
1
Öncelikle selamlar,

Kullandığınız kırmızı tonu genelde her yılbaşı temalı çalışmada yer alıyor tabi bu sıradanlık katabileceği gibi sizin yaratıcılığınıza bağlı olarak bir boşluğuda doldurabilir ancak kar olarak yaptığınız görsel göz yorucu ve çalışmada karışıklığa sebep olmuş.

Aynı zamanda layerlarda kullandığınız efektlerde biraz abartılı noel babada kullandığınız gölge ve web tasarım kısmında kullandığınız stroke fazla olmuş,

Şahsi fikrim olarak neler değiştirilebilir derseniz;
- 2012 biraz daha küçültülerek, biraz daha koyu bir kırmızı layer(vector) ile arka plandan ayrılabilirdi burda layer'a hafif bir gölge verilebilir buda çalışmaya biraz derinlik sağlayabilirdi.
- Yeni yıl mesajını biraz daha yayarak ve güzel bir el yazısı font'u ile yazarsanız buda daha güzel ve toplu görünmesini sağlayabilirdi.
- Noel baba görselini tamamen kaldırabiliriz ama kullanımından yanaysak farklı bir görsel kullansak daha güzel olur, belki güzel bir noel baba görselinin suratının yarısı görünmesi, veya başını uzatmış hissi yaratabilecek şekilde konumlandırılması olabilir. Bu şekilde kullanılırsa "iyi yıllar" konuşma kutusunu kullanmamıza gerek kalmaz direk sizin yılbaşı mesajınızı noel baba söylüyor gibi bir hissiyat uyandırabilir.
- Kar tanelerini bu şekilden ziyade kar tanelerinin mikroskop altındaki görüntüleri kullanılabilir hatta bütün bu tanelerin biraz opacity'si düşürülerek zemine işlenebilir.
- Alttaki isim tag'larını ise üstte kullandığımız renkte bir layer (vector)'ın üzerine yazılarak hazırlanabilir, hatta layer'a biraz gölge verirsek alt ve üst kısımlar birbirini tamamlayabilir.

Çalışmanızda başarılar dilerim İyi çalışmalar
 
Yukarı Alt