anil_k tarafından yazılan mesajlar

  1. A

    3DMAX kursu

    http://www.3dakademi.com/ Ben de seninle aynı durumdayım, burayı buldum, araştırdım bayaa bir süre çok başarılı olduklarını duydum, sen de bir incele.
  2. A

    efektlerdeki ayrıntılar

    Polisan'ın yeni reklam filmini kaç defa izledim bilmiyorum ama en beğendiim ayrıntıyı son izleyişimde farkettim. Söz konusu reklam filmimizde ortalarda dolanan ve bence muhteşem yapılmış mor bir boya var. İnsanın gözü doğl olarak o boyanın gittiği yönü katip ediyor. Birazck gözlerimi çevirip...
  3. A

    fiyat teklifi

    İşlerini birilerine yollamadan önce, e-imza olayını bir araştır derim, Adobe'nin .Pdf formatında kullanılanını ben şiddetle tavsiye diyorum.
  4. A

    Adobe Cs5 çok yakında çıkıyor.

    Creative Suite 5'i heyecanla beklemekte olduğumu şu dönemde Adobe Acrobat ve e-imza paketini keşfetme şansını yakalım, ne kadar başarılı bir üründür bu ve ne kadar da ihtiyaç duyduğum bir dönemde çıktı karşıma, teşekkürler e-imza, teşekkürler adobe
  5. A

    desen çalışmam

    Bence de perspektif sorunu var, işin içine perspektif girince doğal olarak boyut ta giriyor, onları iyi ayarlamalısın, belki gölge gbi bişeyler kullanmak işine yarayabilir.
  6. A

    Photoshop arka planı kesme

    Böyle bişeyin mümkün olabileceğinden emin değilim, sonuçta elindeki arka plan layer değilki, tek bir görsel, bunu ancak stump ile resmin eksik yerlerini tamamlayarak çözebilirsin diye düşünüyorum.
  7. A

    Freehandde ilk çalışmam..

    Kötü denemez tabiki, arkadaşın dediği gibi emek var bir kere. Yolun başındaymışsın zaten, bir anda çok iyi işler çıkmaz ortaya, sen denemey devam et, işlerine sahip çık, bir gün bir bakmışsın tarzın tamamen oturmuş.
Yukarı Alt