Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ...

Kelimeler duvar da olabilir, köprü de.. Onları insanları ayırmak için değil, birleştirmek için kullanmak önemlidir..! Anthony Robbins
  2. Aslı SAYILIR

Çocukluğumuzun Oyunları ...

Çocukluğumda kardeşime alınan ilk hediye ile benimde ilgi alanımın kaydığı atari :) Hey gidi günler.. Tüplü televizyonlar .. Saatlerce televizyon karşısında atari oynayan bizler ve kızım/oğlum çok oynama televizyonun tüpünü bitireceksin diye bahane üretip bizi hayata döndürmeye çalışan...
  3. Aslı SAYILIR

Renk Paleti Oluşturucu

Elinizdeki herhangi bir fotoğrafın renklerini tek tek renk kodları ile çıkaran bir web sitesi ile karşılaştım. Çalışmasını kontrol etmek için elimdeki herhangi bir görseli yükledim ve sonucu gayet başarılı buldum.. Renk Paleti Oluşturucu Kullanımından da biraz bahsedelim ...
  4. Aslı SAYILIR

Pıt pıt naylon patlatma

Bir çoğumuz gibi bende çok severim pıt pıt naylon pıtırdatmayı :) Özellikle stresli anlarımda ilaç gibi gelir desem yeridir. Gerçeğini bulamadığımız zamanlar için Pıt pıt naylon
  5. Aslı SAYILIR

Foruma YouTube den Video Yüklemek - Resimli Anlatım

YouTube'den forumumuza video atmak için , 1. Önce beğendiğiniz videonun linkinde yer alan kodu kopyalıyoruz.. 2. Ardından mesaj kutucuğunun altında bulunan "Gelişmiş" butonuna tıklıyoruz 3. Açılan "Konu Cevaplama Paneli" nde yer alan Youtube ikonuna tıklıyoruz ve mesaj...
  6. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ...

7. Aslı SAYILIR

Medusa Medya Grafikerini Arıyor ...

Firma : Medusa Medya Pozisyon: Grafiker Şehir - İlçe İzmir - Bayraklı Kategori : Reklam / Tanıtım Çalışma Şekli: Tam Zamanlı (Full Time) Bay veya Bayan / 20 - 40 Yaş arası İletişim: izmir@medusamedya.com İlanı Detayları: Yaratıcı, üretken ve hayal gücü kuvvetli. Güçlü bir...
  8. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

9. Aslı SAYILIR

11. Taç Bir De Sen Tasarla Yarışması

Ev tekstilinde moda yaratabilecek tasarım ve tasarımcıların ortaya çıkmasını sağlamayı hedefleyen ve Zorluteks Tekstil Tic. Ve San. A.Ş. (“Zorluteks“ olarak anılacaktır) tarafından organize edilen “Bir De Sen Tasarla” yarışması, “nevresim desen tasarımı” kategorisinde “gençlik” teması ile...
  10. Aslı SAYILIR

Nursan Kablo Dergi İlanı Denemesi

Merhaba arkadaşlar ... Hiç dergi ilanı denemesi yapmamıştım.. Bir deneme yaptım akşam ... Sıkı eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum gelişmek adına ...
  11. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 2. bölüm ( resimli anlatım )

Create Trim Marks: Çalışmamıza cros koymak için kullanılır.Croslar otomatik olarak gruplu gelirler, birbirlerinden ayrılmazlar. Croslar seçili iken CTRL+SHIFT+G ile grubu bozup croslar üzerinde ayarlamalar yapabilirsiniz. Path : Çizim yolları ile ilgili yapacağımız işlemleri altında...
  12. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ...

13. Aslı SAYILIR

Urfa Davetiye Logo Çalışması

Bir arkadaşın çalışması üzerine *Şu anda web sitelerinde kullanılıyor.. bende daha önce davetiye firmasına logo çalışmadığım için dedim Aslı haydi bakalım dene kendini :) Yorumlarınıza sunulur...
  14. Aslı SAYILIR

Salvador Dali'nin Ölüm Yıldönümü

Bugün Salvador Dali'nin ölüm yıldönümü.. Bu vesile ile kendisini hatırlayalım istedim.. Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí y Domènech, kısaca Salvador Dalí (d. 11 Mayıs 1904 – ö. 23 Ocak 1989), Katalan sürrealist ressam. Gerçeküstü eserlerindeki tuhaf ve çarpıcı imgelerle ünlenmiştir. En...
  15. Aslı SAYILIR

Çizim deneme

Merhaba arkadaşlar .. İlk yüz çizme deneyiminden sonra bırakmıştım zor gelmişti. Buradan ilk çizimime bakabilirsiniz. Ardından geçen gün bir çalışma yaparken baktım böyle birşey çıkmaya başladı bu sefer boş vakitlerimde karalayayım dedim bakalım ne çıkacak... Saçlarla uğraştım çok ama...
  16. Aslı SAYILIR

Özgeçmiş Çalışması 2

Bir önceki çalışmamı gelen yorumlara göre şekillendirmeye çalıştım :) Evet sonuçta grafik-tasarım ile ilgili bir eğitimim yok ayrıca full time iş deneyimimde yok o sebepten freelance yaptığım işlerden bahsedebileceğim bir iş deneyimleri alanı açmayı uygun gördüm Yorumlarınıza sunulur ;)
  17. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ...

18. Aslı SAYILIR

Özgeçmiş Çalışması

Arkadaşlar merhabalar... Biraz boş zaman biraz da sektöre girme aşamasında kullanacağım özgeçmiş olması amacı ile bir özgeçmiş tasarımı yaptım illustrator"de .. Beğenilerinize sunuyorum aşağıda... Geliştirmek adına her türlü eleştirinizi bekliyorum .. Acımayın :s8: İsteyen...
  19. Aslı SAYILIR

Ünlü ressam Burhan Doğançay vefat etti

Doğançay bu sabah tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde 84 yaşında hayatını kaybetti. Grafikerler.org ailesi olarak tüm sevdiklerine, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.. Mekanı cennet olsun... Burhan Doğançay 1929 yılında dünyaya geldi. Sanatçı, sanat eğitimini ilk olarak babasından ve...
  20. Aslı SAYILIR

3DMax Çim yapım denemesi

Merhabalar.. Bir ara 3DMax programına heves sarmış bırakmıştım.. Uzun süre sonra bir arkadaşımın desteği ile tekrar programı açmaya karar verdim :) Çim yapımını denemek istedim bu sefer Vray yüklü olmadığı için standart render ile çalışmak durumunda kaldım.. Çalışma deneme çalışmasıdır ama...
Yukarı Alt