Arama sonuçları

1. J

5 Adet İPod PSD Files

5 Adet İpod PSD Files +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Upload ~ JustinLive
  2. J

Flash CS4 Profesyonel Uygulamalar A Eğitim Seti

telif hakları nedeni ile silinmiştir (yönetim)
  3. J

Popho V2 Wordpress Portal Teması

İndirme Linki | Demo Adresi Temayla ilgili önemli bilgiler; Temada thumbnail özelliğini kullanmak için özel alanlardan "resim" özel alanını kullanabilirsiniz. Temada video özelliği olup facebook veya diğer sitelerden aldığınız mp4,flv,avi,mpg gibi dosyaları konu eklerken "video" özel...
  4. J

WordPress Kurulumundan Sonra Bazı Tavsiyeler..

Selamlar, Arkadaşlar WordPress’i kurduktan sonra birkaç tavsiyem olacak. Eğer WordPress’i kurarken wp-config.php hatası aldıysanız hata çözümü için buraya tıklayınız. 1- İlk olarak WordPress’in sabit kullanıcısı olan admin’i değiştirmenizi tavsiye ederim. Yeni bir kullanıcı açarak site...
  5. J

WP Türkçe Karakter Problemi Çözümü

Öncelikle ilk Yapmamız Gereken iş wp-admin Ayarlardan Karakter Setimizi Evrensel Olarak utf-8 Yapmak Tüm Eklentiler Vs Bu karakter Setine Göre Hazırlanmakta wp TEMALARI Bu karakter Setiyle Kodlanmaktadır Biz ise Windows-1254 Yada Iso-8859-9 Türkçe Karakter Kodunu Kullanmaktayız Problem...
  6. J

WordPress Database Backup eklentisi

Öncelikle eklentiye ihityaç duymamın sebebi phpmyadmin'de veritabanı yedeği alırken hata alıyordum sürekli sayfa görüntülenemiyor diyordu ve bu eklentiyle veri tabanı yedeğini alıyorum artık.Sizinde işinize yarar umarım. Eklentiyi plugins klasörüne attıktan sonra tek yapmamız gereken...
  7. J

Wordpress Tema Düzenleme Ve Kullanma Rehberi

Wordpress Tema Düzenleme Ve Kullanma Rehberi Merhaba arkadaşlar bu yazımda bir temayı nasıl düzenleyeceğimiz (editleyeceğimiz) konusunda bir arşiv dökümanı olarak hazırlıyorum..Günümüzde bir çok wordpress temasının çıkması ve kullanımıyla ilgili eksiklerimizi veya temada hoşumuza gitmeyen...
  8. J

T-Shirt Tasarımlarım ~ JustinLive

İnternetten bulduğum bir maskotun T-Shirt üzerine yerleştirilmesi ile yaptığım birkaç çalışma. Maskot çalışması bana ait değildir. "Bana Her Yol Paris Hilton" Model 1 Model 2 Model 3 Model 4 Ve Son Modelim (Benim Favorim) Benim Paylaşımlarımı Takip Edenler Sıkça Görmüşlerdir (...
  9. J

6 Adet Template (Html , CSS , PSD ,)

Evet Herkeze Merhaba Size 6 Adet Template Paylaşıyorum. Tasarımlar Html , CSS , PSD Formatında Mevcut. Tasarımlardan Önizleme +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Alternatif Linkler Eklenecektir.Kolay Gelsin ~...
  10. J

Kırık Link Kontrol

Herkese Öncelikle Merhaba Forumlarda Görevli Olarak Çalışırken Bazen En Büyük Sorun Çalışmayan Linklerin Kontrolüdür. Ve Mozilla Bunu Düşünüp Çoğu Upload Sitesinin (Rapidshare , Hotfile , MegaUpload Vs.) Kırık Linklerini Belirlemek için Sistem Geliştirmiş Ve Bu Sistem Çok Basit , Bilmeyen...
  11. J

Photoshopta PS Logo Yapımı

Önizleme +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org İyi Seyirler ~ JustinLive
  12. J

Altın Üyelik Başvurusu ~ JustinLive

Photoshop Konusunda Bilgim Olduğu için Photoshop ile ilgili Özel Dersler Hazırlayarak Altin Üyelik Kriterlerine Uyucağımı Düşünüyorum. Hemen Açtığım Photoshop Dersleri ; Photoshopta Çatlak Yüz Yapımı Photoshopta 3D Nesne Ve Yazı Yapımı Photoshopta Basit Wallpaper Yapımı (Video) Photoshopta...
  13. J

DVD Box PSD

Dvd Box +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Upload ~ JustinLive
  14. J

Photoshopta Çatlak Yüz Yapımı

Merhaba Arkadaşlar Bi Resimli Ders Daha Anlatmak İstedim Bu Dersimizde Bir İnsana ÇatLak Yüz Yapmayı Anlatacağım.. 1. İşlem İlk OLarak Bir Model Ve Çatlak Bir Toprak Resim Seçiyoruz. 2. İşlem Çatlak Toprak Resmimizi Modelimize Göre Boyutlandırıyoruz. 2. İşlem ~ Toprak Resimli Layerimizin...
  15. J

Photoshopta 3D Nesne Ve Yazı Yapımı

Merhaba Dersin Adı: Photoshopta 3D Yazı Ve Nesne Yapımı Dosya Boyutu Rar Halinde 1.6 MB Önizleme +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org İyi Seyirler ~ JustinLive
  16. J

Photoshopta Basit Wallpaper Yapımı (Video)

Merhaba Grafik tasarım - Photoshopta Harry Potter Text Efekt Dersin Adı: Harry Potter Text Efekt Ders Süresi: 4:00 DK. Dosya Boyutu Rar Halinde 1 MB Önizleme +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz)...
  17. J

Photoshopta Haraketli User Bar Yapımı

Merhaba Dersin Adı: Haraketli User Bar Yapımı Ders Süresi: 06:10 DK. Dosya Boyutu Rar Halinde 1.64 MB +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org İyi Seyirler ~ JustinLive
  18. J

Apple Web Site PSD

İcon PSDFiles ~ +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Upload ~ JustinLive
  19. J

İcon PSD

İcon PSDFiles ~ +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Upload ~ JustinLive
  20. J

Photoshopta Elbise Rengi Değiştirme

Merhaba Arkadaşlar Bu Dersimizde Elbise Rengini Değiştirmeyi Anlatacağım Hemen Bir Model Seçiyoruz. Modelimiz; 2.Şimdi Magic Wand Tool Aracı İle Elbisemizi Seçiyoruz. 3. Yeni Layer Açıyoruz , Seçtiğimiz Alanı İstediğimiz Renk İle Boyuyoruz. 4. Ve Son İşlem Olarak Yeni Açtığımız...
Yukarı Alt