Arama sonuçları

1. sevdasevmur

Grafikerim iş arıyorum

Kağıthane'de ikamet ediyorum, ulaşım konusunda sorun olmayacak yer istiyorum.
  2. sevdasevmur

Yardımcı grafikerim / İstanbul

EĞİTİM BİLGİLERİ: Önlisans : İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO –Basım ve Yayın Teknolojileri bölümü Lise : Beyoğlu Ayşe Ege Anadolu Kız Meslek Lisesi - Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık BİLGİSAYAR BİLGİLERİ: Ms Office ( Word, Excel, Powerpoint ve Outlook) Adobe Illüstratör (iyi) Adobe...
  3. sevdasevmur

Grafikerim iş arıyorum

Yeriniz nerde öğrenebilir miyim acaba ?
  4. sevdasevmur

Grafikerim iş arıyorum

Avrupa yakası tercihimdir.
  5. sevdasevmur

Grafikerim iş arıyorum

EĞİTİM BİLGİLERİ: Önlisans : İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO –Basım ve Yayın Teknolojileri bölümü Lise : Beyoğlu Ayşe Ege Anadolu Kız Meslek Lisesi - Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık BİLGİSAYAR BİLGİLERİ: Ms Office ( Word, Excel, Powerpoint ve Outlook) Adobe Illüstratör (iyi) Adobe...
  6. sevdasevmur

Grafikerim iş arıyorum

Basım ve Yayın Teknolojileri bölümü mezunuyum. Reklam ajansı gibi yerlerde iş arıyorum. Daha fazla ilerlememi sağlayacak yerde çalışmak istiyorum. İstenilen takdirde portfolyolarım mail olarak cv'mle birlikte gönderilecektir.
  7. sevdasevmur

Uygun Fiyata Sizinde Kurumsal Kimliğiniz Olsun !

Sizi yansıtacak, kaliteli tasarımlar sunuyoruz. Tek yapmanız gereken; jsmtasarim@gmail.com 'a mail atmaktır.
  8. sevdasevmur

Grafiker aranıyor

yardımcı olabilirm. www.jsmtasarim.com buradan birkaç çalışma örneklerimizi inceleyebilirsiniz.
  9. sevdasevmur

Logo Yaptırılacak

yardımcı olabilirim. www.jsmtasarim.com çalışma örneklerine buradan ulaşabilirsiniz.
  10. sevdasevmur

Aciliyeti Yuksek Logo yaptırılıcak

www.jsmtasarim.com yardımcı olabilirim.
  11. sevdasevmur

Web tasarımı yaptırılacaktır..

www.jsmtasarim.com yardımcı olabiliriz.
  12. sevdasevmur

Logo Yaptırmak istiyoum..Tekyapıinşaat..

Yardımcı olabilirim. Birkaç çalışma örneklerini buradan inceleyebilirsiniz www.jsmtasarim.com
  13. sevdasevmur

Logo Yaptırılacak

Yardımcı olabilirim. Birkaç çalışma örneklerini buradan inceleyebilirsiniz www.jsmtasarim.com
  14. sevdasevmur

logo çalışması

Yardımcı olabilirim. Birkaç çalışma örneklerine buradan www.jsmtasarim.com bakabilirsiniz.
  15. sevdasevmur

Şirketime kurumsal kimlik çalışması yapmak istiyorum

Yardımcı olabilirim. Birkaç çalışma örneklerine buradan www.jsmtasarim.com bakabilirsiniz.
Yukarı Alt