Arama sonuçları

1. H

fotoğrafçıya, parça, başı..

10 gün önce mail atmıştım ama cevap gelmedi cagatay_kesdel@hotmail.com
  2. H

Ucuz dekupe ve grafik tasarım mı yaptırtmak istiyorsun?

Dekupe parça başı 1 TL (cismin ne olduğu önemli değil) Afiş İlan v.b çalışmalarınızda sayfa başı 10 TL Bir ilçe belediyesinde grafikerlik yapmaktayım, ayrıca matbaalarada çalışmaktayım. 5 yıllık ps kullanıcıyısım. Maddi sıkıntım olduğu için ücretleri minumuma indirdim. Dekupelerin...
  3. H

Mac ve 300 Dpi

Benim gibi vektörel programlara hala ısınamamış ve tüm işlerini ps de yapan birisi için çok güzel bir bilgi, bu yazıyı okuyana kadar 300 dpi yı ezbere yazıyordum . Artık baskıya vermeden önce tram ölçüsünü sorup öyle yapıcam . Baskının hakkını vermek bu yöntemle olur diye algıladım ben. Çok...
  4. H

Foto Manipülasyon Çalışmalarım

@canari photoshop cs2 ve cs4 ile
  5. H

@snsiz zevk meselesi , kimseye kendimi beğendirmeye çalışmıyorum :D
  6. H

Fotoğraf Tasarımı

@uguryapal teşekkürler hocam otobüsler için afiş tasarımım
  7. H

Fotoğraf Tasarımı

belediye kutu çanta tasarımım
  8. H

teşekkürler arkadaşlar belediye kutu çanta tasarımım
  9. H

@SNSİZ o bir kaçında hangi kusurlar vardı , neler yapılması gerekirdi , bunları söyleseydiniz daha güzel bir eleştiri olurdu :)
  10. H

Fotoğraf Tasarımı

ilanım günceldir
  11. H

ben buraya bu konuyu açtığımı unutmuşum :) tesadüfen konularıma girince gördüm , o zamandan bu zaman çok şey değişti , artık daha ciddi işler yapıyorum. kendinden efektli şeyler kullanmadım hiç , o zaman bu benim çalışmam diyemem. çalışmalarımdaki parçalar hep düz stock fotolardır ve parçaların...
  12. H

Club & Dj Afişleri - AO Design ( Sürekli Güncellenecek)

afişlerin bir çoğunu inceledim , gerçekten çok başarılı çalışmalar çıkarmışsınız.sadece yukardaki çalışmanızda biraz uyumsuzluk var gibi. arkaplanla model birbirine pek uymamış. bunun dışındakiler işin hakkını fazlasıyla veriyorlar. çalışmalarınızda başarılar..
  13. H

Fotoğraf Tasarımı

@sound_88 çözümü çok basit , yumuşak silgi silgi nasılmı yumuşatılır? silgi aracına tıkladıktan sonra resmin üstüne gelin ve farenin sağ tuşuna tıklayın , çıkan seçeneklerden "hardness" bölümünü "%0" yapın . bu kadar. kolay gelsin
  14. H

Fotoğraf Tasarımı

Ayrıca aşağıdaki örneklerdeki gibi çekimlerde yapılır
  15. H

Fotoğraf Tasarımı

4 yıldır photoshop kullanmaktayım. Aşağıda örnek olarak verdiğim sitenin fotoğraflarını ben temizledim. istekleriniz olursa freelance olarak hizmet verebilirim.(yerli işte olabilir , farketmez) elizy.com Fotoğrafa photoshopta hemen hemen herşeyi yapabilirim burda da portfolyöm var (çoğu...
  16. H

bu kadar yeter herhalde, izlerken çok sıkıldınız zaten farkındayım :D
Yukarı Alt