Dekupe parça başı 1 TL (cismin ne olduğu önemli değil)
Afiş İlan v.b çalışmalarınızda sayfa başı 10 TL
Bir ilçe belediyesinde grafikerlik yapmaktayım, ayrıca matbaalarada çalışmaktayım.
5 yıllık ps kullanıcıyısım.
Maddi sıkıntım olduğu için ücretleri minumuma indirdim. Dekupelerin...
Benim gibi vektörel programlara hala ısınamamış ve tüm işlerini ps de yapan birisi için çok güzel bir bilgi, bu yazıyı okuyana kadar 300 dpi yı ezbere yazıyordum . Artık baskıya vermeden önce tram ölçüsünü sorup öyle yapıcam . Baskının hakkını vermek bu yöntemle olur diye algıladım ben.
Çok...
ben buraya bu konuyu açtığımı unutmuşum :) tesadüfen konularıma girince gördüm , o zamandan bu zaman çok şey değişti , artık daha ciddi işler yapıyorum. kendinden efektli şeyler kullanmadım hiç , o zaman bu benim çalışmam diyemem. çalışmalarımdaki parçalar hep düz stock fotolardır ve parçaların...
afişlerin bir çoğunu inceledim , gerçekten çok başarılı çalışmalar çıkarmışsınız.sadece yukardaki çalışmanızda biraz uyumsuzluk var gibi. arkaplanla model birbirine pek uymamış. bunun dışındakiler işin hakkını fazlasıyla veriyorlar.
çalışmalarınızda başarılar..
@sound_88
çözümü çok basit , yumuşak silgi
silgi nasılmı yumuşatılır?
silgi aracına tıkladıktan sonra resmin üstüne gelin ve farenin sağ tuşuna tıklayın , çıkan seçeneklerden "hardness" bölümünü "%0" yapın . bu kadar.
kolay gelsin
4 yıldır photoshop kullanmaktayım. Aşağıda örnek olarak verdiğim sitenin fotoğraflarını ben temizledim. istekleriniz olursa freelance olarak hizmet verebilirim.(yerli işte olabilir , farketmez)
elizy.com
Fotoğrafa photoshopta hemen hemen herşeyi yapabilirim
burda da portfolyöm var (çoğu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.