Arama sonuçları

1. M

3D Tipografi Çalışmam.

elinize sağlık hangi programda yaptınız bunu..?
  2. M

grafik ve 3D Tasarım

0544 865 63 33 myd.durakcopy@gmail.com
  3. M

grafik ve 3D Tasarım

Hafta Sonlarını değerlendireceğim Her türlü Grafik ve 3D işlerinize yardımcı olmayı isterim Grafikve 3D bilgim iyi derece dedir.
  4. M

Grafik ve 3D Tasarım

Hafta Sonlarını değerlendireceğim Her türlü Grafik ve 3D işlerinize yardımcı olmayı isterim Grafikve 3D bilgim iyi derece dedir.
  5. M

bu yazı efekti hanigi programda?

3d max i biliyosan onda yapılacağınıda bilmen gerekirdi ...:-s
  6. M

Maya

tuna net de araştır hepsininde eğitim seti mevcut olması gerek bende öle yapıyorum
  7. M

veeeee 3d yaşam şehri

eheh vallaha olur siz isteyin ben şehri her yere dikerim diyosun yani :D:D
  8. M

Ağaçlar ve Saksı bitkileri

günel hanım çok teşekkür ederiz keşke cinema 4D versiyonuda olsaydı sizde... :(
  9. M

3ds max'ın + ları...?

saçma düşünmüyorsun sen okulunu bitir çizimini geliştir 3Dmax iyi bil Autocad den biraz anla zaten işsiz kalmazsın merak etme bende cinema 4D kullanıcısıyım şimdide autocad öğrenecem modellemelerıme yardımcı olsun diye okulunu okumadım bu işin ama istek herşey istekte biter eğer çok istersen...
  10. M

Teknik Bilgi

yokmu arkadaşlar bu konudan anlayan..:(
  11. M

Teknik Bilgi

merhaba Arkadaşlar dvg. Formatındaki bir dosyayı cinema 4D ye atarak fabrika modellemesi yapıcam bunun için teknik olarak nelere dikkat etmem gerek.. ??? İLK DEFA YAPICAM
  12. M

Ücretsiz 5000 3DS MAX Modeli

sağolasın kardeş
  13. M

C4d hakkinda

kardeş öncelikle çok teşekkür ederim küreyi olusturdum ve istediğim elips şeklinde kestim ai olarak çizimide aldım ve istediğim exrude kalınlığınıda verdim ama içinden nasıl çıkartıcam orasını yapamadım :(
  14. M

C4d hakkinda

hiçmi kimse bilmiyo arkadaşlar
  15. M

C4d hakkinda

ARKADAŞLAR EKTEKİ KABARTMAYI C4D programında NASIL YAPABİLİRİM http://c1110.hizliresim.com/q/n/1u2j.png
  16. M

Beybûn Cafe-Rest Broşür

Eline Sağlık..
  17. M

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

Benim için grafik sanatı artık vazgeçilmezim oldu ben daha 14 yaşındayken hevesim vardı başladım halada kendi çabalarmla kitaplarla ve sizin gibi hocayarımızdan bişeyler öğrenmeye devam ediyorm.....
  18. M

Ideal grafik eğitimi nasıl olmalı?

Yorumların hepsini okudum. Bana göre bu işin eğitimini alması en iyi eğer alamamışsada herşey insanın içinde biter. Eğer bu işi yapmayı çok istiyorsa Kendinide bu işte geliştirmişse gerisi boş ben bu işi okuluyla bitirenide tanıdım piyasada yetişen elemanıda tanıdm... Saygılarımla.
  19. M

Market insert çalışmam

ilk çalışman için güzel ama biraz daha sade çalışmalısın gözü yoruyoo bide renkleri değşterebilirsin sikintones renklernden kullanabilirsin
Yukarı Alt