saçma düşünmüyorsun sen okulunu bitir çizimini geliştir 3Dmax iyi bil Autocad den biraz anla zaten işsiz kalmazsın merak etme bende cinema 4D kullanıcısıyım şimdide autocad öğrenecem modellemelerıme yardımcı olsun diye okulunu okumadım bu işin ama istek herşey istekte biter eğer çok istersen...
merhaba Arkadaşlar dvg. Formatındaki bir dosyayı cinema 4D ye atarak fabrika modellemesi yapıcam bunun için teknik olarak nelere dikkat etmem gerek.. ??? İLK DEFA YAPICAM
kardeş öncelikle çok teşekkür ederim küreyi olusturdum ve istediğim elips şeklinde kestim ai olarak çizimide aldım ve istediğim exrude kalınlığınıda verdim ama içinden nasıl çıkartıcam orasını yapamadım :(
Benim için grafik sanatı artık vazgeçilmezim oldu ben daha 14 yaşındayken hevesim vardı başladım halada kendi çabalarmla kitaplarla ve sizin gibi hocayarımızdan bişeyler öğrenmeye devam ediyorm.....
Yorumların hepsini okudum. Bana göre bu işin eğitimini alması en iyi eğer alamamışsada herşey insanın içinde biter. Eğer bu işi yapmayı çok istiyorsa Kendinide bu işte geliştirmişse gerisi boş ben bu işi okuluyla bitirenide tanıdım piyasada yetişen elemanıda tanıdm... Saygılarımla.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.