selam corel x3 kullanıyorum. çalışma sayfasında bir resim ile çalışırken normalde Edit Bitmap tuşu aktif olurdu ama şimdi pasif ve ne yaptıysam aktif hale getiremedim. herangi bir fotoğrafla çalışırken sayfada bir işlem yapmak için Fhoto-paint e geçiş yapmak için kulanamıyorum artık bu tuşu...
arkadaşlar haritaların karikatürize yapılması konusunda çalışması olan bir arkadaş arıyorum. genelde turistik yörelerin il yada ilçe haritalarını karikatürizeçizimleri oluyor onu yapmak yada yaptırmak adına görüşmek istiyorum lütfen yardım edin...
arkadaşlar kolay gelsin hepinize ben bir dergi çalışması yapıyorum, ve bu dergide yazıları hangi fontla yazmalıyım tecrübeli arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum...
tşk ler paylaşım için ama bir sorunum var acemiliğime ver onuda ltf.... verdiğin linkten indirdim. ama corel x3 e nasıl yüklüycem bunları onuda açıklarsan sevinirim tşk lerr.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.