Arama sonuçları

1. Melek Kaya

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Arkadaşlar freehand de çizdiğim bir logoyu, corele nasıl atabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Melek Kaya

nikah şekeri kutum

burçin ben göremiyorum :(
  3. Melek Kaya

PlayX

Tasarımı çok şık ve çok işlevsel olmuş.Tebrik ederim sizi.
  4. Melek Kaya

davetiye tasarımı

hahah, e çok güzelmiş aslında ve çocuksuda değil bence.Evlenmek zaten ev den türemiş bir kelime değilmi, evleniyoruz,diyerek esprili bir yaklaşımda bulunulmuş.Ben sevdim bunu da.Eve bi de pembe panjurlar yaparsan,tam olur:)..
  5. Melek Kaya

davetiye tasarımı

Anlıyorum evet,ben her ikinize de teşekkür ederim ilginizden ötürü, sizlerden öğrenilecek çok şey var,zaten çalışmalarınızı da inceliyorum fırsat buldukça.Artık sık sık danışırım sizlere.Çok sağolun arkadaşlar.Önerilerinizin hepsini değerlendireceğim. aa evet, evlilik cüzdanı şeklinde...
  6. Melek Kaya

davetiye tasarımı

Emine hn teşekkür ederim öncelikle, yani photoshopta başlayıp, freehand de bitir işini mi demek istediniz.Yeni yeni başlıyorum öğrenmeye,anladığımı hemen onaylatayım istiyorum:)
  7. Melek Kaya

davetiye tasarımı

hmm, aslında haklısınız,öncelikle programların işleyişini iyice kavramalı ki sonra kendi tasarımını yapabilme aşamasına gelinmeli.
  8. Melek Kaya

Film Afişlerimiz (3)

2.afiş çok güzel olmuş.Tasarım ruhunuza sağlık:)
  9. Melek Kaya

davetiye tasarımı

Merhaba, Düğün davetiyesi tasarımı yapmak istiyorum.Henüz freehand ve photoshop biliyorum diyemeyeceğim öğreniyorum.Bana fikir verirseniz sevinirim.hangi programda yapmalıyım? Boyutları ne olmalı?ve ayrıca vereceğiniz fikirler var mıdır bana? İlgilenecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.
  10. Melek Kaya

merhaba

Hoşbulduk, teşekkür ederim.
  11. Melek Kaya

merhaba

Herkese merhaba, güzel ve faydalı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle arkadaşlar,herkese merhaba.:p
Yukarı Alt