Üniversitem için yaptığım ve cnc kalıp çekimine gönderilen, bardak altlığı olarak basılıp dağıtımı yapılması planlanan fakat şu anki akıbetini bilemediğim çalışmalarım. Yorumlarınıza...
Not: PS CS5 ve CorelDraw X3 programlarında hazırlanmışlardır...
Arkadaşım için alelacele hazırlamış olduğum imzalar. En çok 2. hoşuma gitti, arkadaşım da 2.'yi seçti :) ben yine de üçünü de eklemek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Not: 1. ve 3. imzadaki görselin rezülasyonu düşük olmuş farkettim :D
2. imzanın kullanıldığı örnek bir...
Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum. Deneme amacıyla yaptığım iki çalışma. İlk kez denedim. Aslında uykusuzluğun sonuçları da diyebilirim :) Yorumlarınızı bekliyorum.
*PhotoShop Cs5'te hazırlanmıştır.
İlk kurumsal kimlik çalışmalarımdan biri diyebilirim. Ödev için yapılmış bir çalışma. Kurum ismi adres vs. hayal ürünüdür. Profesyonellerden yorum bekliyorum :)
Rixos Residence için hazırladığım tam sayfa bir ilan çalışması. İlan toplamda 2 sayfa. İlk sayfada Rixos Residence'in Görseli bulunuyordu. O yüzden sadece kendi tasarladığım sayfayı eklemek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.