Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Logo çalışmaları

Bir ödev projesi için tasarlamış olduğum çalışmalar. Uzun zaman önce tasarlanıp kullanılmışlardı fakat yine de yorumlarınıza sunmak istedim...
  2. Demet YILDIZ

Cnc Baskı için bardak altlığı tasarımı

Üniversitem için yaptığım ve cnc kalıp çekimine gönderilen, bardak altlığı olarak basılıp dağıtımı yapılması planlanan fakat şu anki akıbetini bilemediğim çalışmalarım. Yorumlarınıza... Not: PS CS5 ve CorelDraw X3 programlarında hazırlanmışlardır...
  3. Demet YILDIZ

Gazete İlanı

Bugün gazetede yayınlanan tasarımım... Yorumlarınızı bekliyorum...
  4. Demet YILDIZ

Fotoğrafçı İmzası

Arkadaşım için alelacele hazırlamış olduğum imzalar. En çok 2. hoşuma gitti, arkadaşım da 2.'yi seçti :) ben yine de üçünü de eklemek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Not: 1. ve 3. imzadaki görselin rezülasyonu düşük olmuş farkettim :D 2. imzanın kullanıldığı örnek bir...
  5. Demet YILDIZ

Karakter İllüstrasyonu 2

Bir çalışma daha yaptım. İlk çalışmalarımdan daha iyi olduğu kesin :) yine de eleştirilerinizi bekliyorum.
  6. Demet YILDIZ

Karakter İllüstrasyonu

Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum. Deneme amacıyla yaptığım iki çalışma. İlk kez denedim. Aslında uykusuzluğun sonuçları da diyebilirim :) Yorumlarınızı bekliyorum. *PhotoShop Cs5'te hazırlanmıştır.
  7. Demet YILDIZ

Hunili Google

Hunicilik Akımı'nın etkisiyle yapmış olduğum bir çalışma. Masaüstünüzde ne var? başlığına eklemiştim gerçi ama, buraya da eklemek istedim :)
  8. Demet YILDIZ

Edirne Tanıtım Afişi

Tasarım dersinde yaptığım bir çalışma. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Not: Tarihsel yanlışlıktan ötürü güncellendi.
  9. Demet YILDIZ

Gölge Yayınevi

Ödev amaçlı yaptığım bir çalışma. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.
  10. Demet YILDIZ

Vitrin Moda Evi Kurumsal Kimlik

İlk kurumsal kimlik çalışmalarımdan biri diyebilirim. Ödev için yapılmış bir çalışma. Kurum ismi adres vs. hayal ürünüdür. Profesyonellerden yorum bekliyorum :)
  11. Demet YILDIZ

Pizza Pinza Menü Tasarım

Tasarım dersinde yaptığım başka bir çalışma. Ticari amaçla kullanılmamıştır.
  12. Demet YILDIZ

Corner Cafe Menü Tasarım

Tasarım dersinde yaptığım bir çalışma. Ticari amaçla kullanılmamıştır. Not: İşletme ve adres atmasyondur :D:
  13. Demet YILDIZ

Yeşim Taşı / alphesibia

İlk kurumsal kimlik çalışmam, eksiklerim varsa iyi-kötü eleştiriye açığım. Herkese başarılar =)
  14. Demet YILDIZ

Işıklar

Gece, sokak lambalarının ışıklarından yararlanarak çektiğim fotoğrafları biraraya getirdim. Yorumlarınızı bekliyorum :)
  15. Demet YILDIZ

Blue Wind / alphesibia - 2

Pek içime sinmedi ama yinede eklemek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum :)
  16. Demet YILDIZ

Blue Wind / alphesibia

Bu da benden :)
  17. Demet YILDIZ

2013 Takvimi

Aİ, CDR, PDF Formatlarında > BURADAN İNDİRİNİZ < İyi kullanımlar.... .
  18. Demet YILDIZ

I Love Botanica

Can sıkıntısı ve sonuçları :)
  19. Demet YILDIZ

D&P / alphesibia / 3

Pembeden devam :)
  20. Demet YILDIZ

Tam Sayfa Gazete İlanı Çalışması

Rixos Residence için hazırladığım tam sayfa bir ilan çalışması. İlan toplamda 2 sayfa. İlk sayfada Rixos Residence'in Görseli bulunuyordu. O yüzden sadece kendi tasarladığım sayfayı eklemek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum...
Yukarı Alt