@Erkan_Nehir
kardeş sen konmak kelimesini kullanırken dikkatli ol burda kimse kimsenin emeğine konmaz sen paylaşmak istemeye bilirsin herkez saygı duyar ama biz birileriyle paylaşıyoruz diye bizden alanlara yada bizlere konmak kelimesini kullanamazsın sende yoksa veyada paylaşmak istemiyorsan...
kardeş burası paylaşım platformu burdan bizler elimizdekileri diğer arkadaşlarımızla paylaşacaz ki herkezin işi görülsün ama yok sen ben hiçbişeyimi paylaşmam herkez kendi yapsın banane dersen onada saygı duyarım emek vermiş yapmışsın. ama benim bütün emeklerimi herkezle paylaşırım buda benim...
Buyur KArdeş Kendi Uploadım
http://rapidshare.com/files/273728393/Grafiker66-isadami-ve-iskadini.rar.html
zor oldu netimde sorun vardı... hayırlı çalışmalar
yav anlamıyom adam bişey dememişki neden delleniyolar böyle anlamıyom paylaşımlar çok yardımcı herkezin ellerine sağlık beyler bi ihtiyaç olursa yardım etmek isterim elimde varsa tabi kolay gelsin
kardeş birincisi php istiyorum MyQSL olmalıbende şiir sitesi olarak kullanacam babama hediye olarak yapacam bulabilirsem hazır hemen kullanmak daha iyi olur bulamazsam eğer template arıyorum onuda bikaç dosta ayarlattıracam anlatabildim umarım
şimdiden hepiniz çok saolun arkadaşlar
arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama bana aşağıda verdiğim resimdeki tarzda portal scripti veya teması lazım elinde olan arkadaşlar varsa ister burdan isterlerse mail yoluyla ulaşabilirler çook sevinirim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.