Arama sonuçları

1. Lokman Gülbahçe

logo istekleriniz

@Cemal Canlı estafirullah kardeş bende yeni girebildim zaten çok saol
  2. Lokman Gülbahçe

logo istekleriniz

Arkadaşlar Çankaya Üniversitesinin Logosu Lazım Elinde Olan Yardımcı Olabilirmi
  3. Lokman Gülbahçe

Corelde Hazırlanmış Takdir - Teşekkür onur - başarı vs. Belgeleri (istek)

@Erkan_Nehir kardeş sen konmak kelimesini kullanırken dikkatli ol burda kimse kimsenin emeğine konmaz sen paylaşmak istemeye bilirsin herkez saygı duyar ama biz birileriyle paylaşıyoruz diye bizden alanlara yada bizlere konmak kelimesini kullanamazsın sende yoksa veyada paylaşmak istemiyorsan...
  4. Lokman Gülbahçe

kardeş burası paylaşım platformu burdan bizler elimizdekileri diğer arkadaşlarımızla paylaşacaz ki herkezin işi görülsün ama yok sen ben hiçbişeyimi paylaşmam herkez kendi yapsın banane dersen onada saygı duyarım emek vermiş yapmışsın. ama benim bütün emeklerimi herkezle paylaşırım buda benim...
  5. Lokman Gülbahçe

Arkadaşlar Corelde Hazırlanmış Takdir - Teşekkür onur - başarı vs. Belgeleri Lazım elinde hazır bulunan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
  6. Lokman Gülbahçe

Bu Resimin çizimi lazım arkadaşlar

@Murat Güler kardeş çok saol
  7. Lokman Gülbahçe

@Murat Güler illistratör yok kardeş ve biraz önemli
  8. Lokman Gülbahçe

@Serkan Baysal sitede sorun vardı halloldu ama yazılar yine tekrarlıkyo anlayamadım
  9. Lokman Gülbahçe

bu resimin çizim hali elinde olan varmı arkadaşlar ve benzeri çizimlerde lazım şimdiden çok saolun
  10. Lokman Gülbahçe

Lütfen yardım!!! Acil İş adamı resmi lazım...

Buyur KArdeş Kendi Uploadım http://rapidshare.com/files/273728393/Grafiker66-isadami-ve-iskadini.rar.html zor oldu netimde sorun vardı... hayırlı çalışmalar
  11. Lokman Gülbahçe

İSTEK kaşar peyniri

var da zaman yok be kardeş bakayım yinede sen yinede mailden ulaş bana benupload edebilirsem yine eklerim buraya
  12. Lokman Gülbahçe

Al Kardeş Kendim Upload Ettim Umarım İşine Yarar yine bi sorun çıktı yeniden atıyom
  13. Lokman Gülbahçe

bende var kardeş iş adamı iş kadını hepsi var işine yararsa ekleyecem upload ediyom
  14. Lokman Gülbahçe

hip hop styles

kardeş başka linkin yokmu bu mefta kolay gelsin
  15. Lokman Gülbahçe

çiçek vektörleri arıyorum.

yav anlamıyom adam bişey dememişki neden delleniyolar böyle anlamıyom paylaşımlar çok yardımcı herkezin ellerine sağlık beyler bi ihtiyaç olursa yardım etmek isterim elimde varsa tabi kolay gelsin
  16. Lokman Gülbahçe

isteyene istedigi desen yapılr hemde bedeva....

ihtiyaç yok şimdilik ama teşekkürler yinede kardeş
  17. Lokman Gülbahçe

yardım edebilecek arkadaşlar varmıdır?

kardeş birincisi php istiyorum MyQSL olmalıbende şiir sitesi olarak kullanacam babama hediye olarak yapacam bulabilirsem hazır hemen kullanmak daha iyi olur bulamazsam eğer template arıyorum onuda bikaç dosta ayarlattıracam anlatabildim umarım şimdiden hepiniz çok saolun arkadaşlar
  18. Lokman Gülbahçe

yardım edebilecek arkadaşlar varmıdır?

arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama bana aşağıda verdiğim resimdeki tarzda portal scripti veya teması lazım elinde olan arkadaşlar varsa ister burdan isterlerse mail yoluyla ulaşabilirler çook sevinirim
  19. Lokman Gülbahçe

Neye Dokunduğuna Dikkat Et...

çok hoş olmuş kardeş emeğine sağlık
Yukarı Alt