Arama sonuçları

1. I

6 tane afiş çalışmam (photoshop)

Eleştiriler doğrultusunda düzeltmeler yaptım
  2. I

@cesurkama Tşkler ahmet beyin eleştiri ve öneriler doğrultusunda değişikliklere gittim daha iyi oldu yeni linkleri gönderdim değiştirirlerse yenilerini görebilirsiniz
  3. I

@Seyit Ali Başer evet bende yormaya düşünmeye çalışıyorum aynı zamandada yapmaya:)
  4. I

@Ahmet ALTUN Eleştirileriniz için teşekkürler bu siteye çalışamlarımı eklememin sebebide hatalarımı öğrenmek ilk defa hatalarımı ve ne yaparsam iyi olacağını yönünde eleştiri aldım belirttiğiniz şeyleri hemen uygulamaya koyuluyorum umarım daha iyi olur teşekkürler not:pohotoshop öğrenmeye...
  5. I

4 adet çalışma bilmem beğenirmisiniz.

1 ve 4 çok güzel 3 de kan daha gerçekçi olsaymış oda güzel başarılar
  6. I

@Seyit Ali Başer KISACA YORUMLARINI CEVAPLANDIRAYIM ilk önce resme yazı yazmışsın emek yok neyi değerlenireceğiz dedin siz afişi ufak bir resim arkaya bir fon yazı olarak düşünüyorsunuz galiba sadece tek resimden oluşmuş yazı olmayan binlerce ödüllü afiş tasarımı var. yaptığım çalışmaların...
  7. I

@Seyit Ali Başer çalışmaları,düşünceyi beğenmeyebilirsiniz ,berbatta bulabilirisiniz ama bunlarda emek yok demek ne kadar doğru yapılan sadece tek resmin üzerine yazı yazılmış gibi yorum yapmak bir fikir doğrultusunda her biri 3-4 resimden oluşuyor her birini bulmak monte etmek sizin için...
  8. I

Türkiye'den reklam slogan örnekleri

teşekkürler güzel paylaşım
  9. I

@dua teşekkürler haklısınız
  10. I

@Fulyam Çok teşekkürler beğenmenize sevindim Coca cola afişimin üzerinde cola cola reklam banneri şaka gibi
  11. I

14 adet illüstrator çalışmam(afiş)

@Kerim Öksüz kursum başlayalı 2,5 ay oldu 2 hafta grafik tasarıma giriş sonra 1 ay corel çalıştım sonra 1 ayda illüstrator logolardan bir kaçı hariç hepsi 1 aylık illüsrtrator öğrenme döneminde yapılmış işler yorumunuz için çok teşekkürler.Tasarımlarımın tam anlamıyla güzel olduduğunu söylemek...
Yukarı Alt