Arama sonuçları

1. Soner DİLEK

Clear Water sıvı bulaşık deterjanı...

Ülkemizde bu şekilde başarı kaydetmiş insanları görmek büyük sevinç kaynağıdır.
  2. Soner DİLEK

"3.Sokak"

@Ege Beşe teşekkürler... toplamda 1 günümü aldı. @hediye54 En başta belirtmiştim.. Sketchup ve Lumion Programlarını kullandım. sketchup 3d programıdır lumion ise animasyon&render programıdır. Google yardımıyla sketchup ve lumion ders kaynak ve materyallerine ulaşabilirsiniz. Türkçe içerikli...
  3. Soner DİLEK

Canım Sıkıldı - Çzim yaptım

pek sempatik :) çift L olayını anlayamadım. emeğinize sağlık
  4. Soner DİLEK

Yine Ben :D

@Aslı SAYILIR Bu aşamaya getirene kadar baya bezdim detayları düşünmekten :) cabuk bitsin istedim ama tabi amacım yüzüp kuyurugna gelince bırakmak değildi.. birde background müziğine göre hareket etmem gerekti.. yorumunuz için teşekkür ederim.
  5. Soner DİLEK

Yine Ben :D

Fragman Animasyonum
  6. Soner DİLEK

Kategori isimleri gözükmesin

Merhabalar bir web sitemiz var haber tarzında fakat malum kategori açıp yazı yazdığımız zaman kategori ismiyle birlikte ana sayfada gözüküyor ben kategori ismi gözüksün istemiyorum.. kategori ismini gizlemenin bir yöntemi varmıdır acaba.. kategori ismini silip güncelle diyorum boş göüzksün...
  7. Soner DİLEK

Orman Parkı Animasyonu Çalışmam

Sketchup + Lumion burdan izleyemenler içn direk link: http://vimeo.com/67937193 <iframe src="http://player.vimeo.com/video/67937193" width="500" height="281" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe> <p><a href="http://vimeo.com/67937193">Orman Parkı...
  8. Soner DİLEK

Aksesuar Kutusu

Ürün içerisne konulacak aksesuar kutu tasarımımdır. Henüz onay aşamasında.
  9. Soner DİLEK

Fasl-ı Bahar Cafe & Restaurant Mönü

Fasl-ı Bahar Cafe & Restaurant Mönü Çalışmam Vidalı deri menü kabı kullanılacak.
  10. Soner DİLEK

Kurumsal Kimlik - Allright

Emeğinize sağlık aşırı başarılı ;)
  11. Soner DİLEK

Fuar Çalışmaları

@seluvenin Teşekkürler...
  12. Soner DİLEK

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

Lüzumsuz :)
  13. Soner DİLEK

Fuar Çalışmaları

@Hasan DİLSİZ Teşekkür Ederim.
  14. Soner DİLEK

Fuar Çalışmaları

@Aslı SAYILIR Teşekkür Ederim Aslı Hanım :)
  15. Soner DİLEK

Fuar Çalışmaları

Çalıştığım firmanın fuar için yaptığım çalışmalarıdır.. ayaklı bannerlar, ürün üzerindeki büyük etiketler ve arkada bulunan büyük bannerları corelde, 3d tasarım ve uygulamayıda sketchup programlarında yaptım...
  16. Soner DİLEK

Madam Numy - Boş zaman illustrasyon çalışması

Emeğinize sağlık...
  17. Soner DİLEK

Motor Kutu Tasarımı

@Tayfun ŞENOĞLU teşekkür ederim
  18. Soner DİLEK

Motor Kutu Tasarımı

@Mehmet ÖZDEMİR teşekkürler...
  19. Soner DİLEK

Motor Kutu Tasarımı

@karamanlı sağolasın hemşerim...
  20. Soner DİLEK

Ürün Tanıtımı

Firmanın ürün tanıtımı için yaptığım animasyon. Modelleme ve Animasyon bana aittir. Sketchup + Lumion Kullanılmıştır.
Yukarı Alt