@Ege Beşe
teşekkürler... toplamda 1 günümü aldı.
@hediye54
En başta belirtmiştim.. Sketchup ve Lumion Programlarını kullandım. sketchup 3d programıdır lumion ise animasyon&render programıdır. Google yardımıyla sketchup ve lumion ders kaynak ve materyallerine ulaşabilirsiniz. Türkçe içerikli...
@Aslı SAYILIR
Bu aşamaya getirene kadar baya bezdim detayları düşünmekten :) cabuk bitsin istedim ama tabi amacım yüzüp kuyurugna gelince bırakmak değildi.. birde background müziğine göre hareket etmem gerekti.. yorumunuz için teşekkür ederim.
Merhabalar bir web sitemiz var haber tarzında fakat malum kategori açıp yazı yazdığımız zaman kategori ismiyle birlikte ana sayfada gözüküyor ben kategori ismi gözüksün istemiyorum.. kategori ismini gizlemenin bir yöntemi varmıdır acaba.. kategori ismini silip güncelle diyorum boş göüzksün...
Çalıştığım firmanın fuar için yaptığım çalışmalarıdır.. ayaklı bannerlar, ürün üzerindeki büyük etiketler ve arkada bulunan büyük bannerları corelde, 3d tasarım ve uygulamayıda sketchup programlarında yaptım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.