Arama sonuçları

1. HAiNELMA

Nahain bir merhaba

Bir süredir sitedeyim, daha doğrusu sitedeki varlığım bu ana dek formaliteden ibaret olup, site bir takım gereksinimlerim doğrultusunda araç idi. Siteyi sömürdüğümü düşünüp bir pişmanlık duygusuyla sitede aktif olma derdindeyim. En hain olmayanından merhabalar grafikerler.org ailesi.
  2. HAiNELMA

Resim Arşiv Talebi

Ne hikmettir çözemedim. Bu site olsun, gerek başka siteler olsun, birisi istek olarak resim talep ettiğinde para karşılığı arşiv satmak isteyenler hemen mesaj düşüyor ama o kadar zaman geçmesine rağmen ilana tek bir mesaj sürçmüş değil. Sanalın şıhı da yokki arşiv duasına çıkalım.
  3. HAiNELMA

SERİGRAF bilenler...

Sanırım arkadaşımız serigrafi için özel bir program var mı diye sormuş. Serigrafi tasarımı için özel bir program yoktur. ve logoda yer alan her renk için ayrı bir çıktı veya film gerekir.
  4. HAiNELMA

Bursa'da yardımcı grafiker aranıyor.

Öncelikle ilana ilgi için teşekkür ederim. freelance çalışanlar ve deneyimli grafikerler, hoşgörün ilanımız ofis içi çalışacak yardımcı grafiker adayları için geçerlidir. grafikerdal ve tuba acan rumuzlu arkadaşlar iletişim bilgilerimdeki msn/e mail adresimize cv'nizi yollayabilirsiniz. mevcut...
  5. HAiNELMA

eski İSTANBUL Resimleri

açıkcası linkin yenilenmesini beklemiyordum, kısacası yerli ve yabanacı başka sitelerde hep böyle olurdu. Paylaşım için teşekkür etmemek elde değil.
  6. HAiNELMA

Resim Arşiv Talebi

Firmamızın arşivini genişletmek için farklı ve geniş resim arşivlerine ihtiyaç vardır. İlgilenmeyi düşünen arkadaşlar msn adreslerini özel mesaj yoluyla yollayabilirler. Saygılarımla.
  7. HAiNELMA

satılık imaj arşivi

İlan sahibi siteye en son üye olduğu gün girmiş, herhangi bir iletişim için bilgi de yok. sanırım ilan güncelliğini yitirmiş konumda.
  8. HAiNELMA

eski İSTANBUL Resimleri

Linkde sorun var.
  9. HAiNELMA

iş arıyorum

Bursa'da ikamet sorununuz yoksa lütfen özel mesaj yoluyla ulaşınız. Saygılar.
  10. HAiNELMA

Yaşım 16 Web Tasarımcısıyım İş arıyorum freelance

Arkadaşım bir önceki konunuzda mailinizi adresimize ekledim webmaster olarak sizinle freelance çalışabiliriz.
  11. HAiNELMA

Bursa'da yardımcı grafiker aranıyor.

Şirketimiz bünyesinde çalışacak, Bursa'da ikamet eden photoshop ve corel draw bilen yardımcı grafiker alınacaktır. Çalışma saatleri: 09:00 17:30 İzin günleri: cumartesi pazar iletişim için lütfen PM atınız.
  12. HAiNELMA

komik ama yaratıcı sebze ve meyve fotoğrafları

teşekkürler ama linkde sorun var.
Yukarı Alt