@GÜNEL AYVACI
Birde böyle uygulamayı denermisiniz ?
Resimi Acip ctrl +j yapıp
Sonra ctrl+j yaptıgımız Layer"a Maske ekleyip
Sonra Graident aracını secip Linear Graident Seçili olup
Sonra Sol Taraftaki Boya Kutularının ikisininde Beyaz olup Graidentle aşşagıdan yukarı dogru denermisin ben...
Birde böyle uygulamayı denermisiniz Arkadaşlar ??
Resimi Acip ctrl +j yapıp
Sonra ctrl+j yaptıgımız Layer"a Maske ekleyip
Sonra Graident aracını secip Linear Graident Seçili olup
Sonra Sol Taraftaki Boya Kutularının ikisininde Beyaz olup Graidentle aşşagıdan yukarı dogru denermisin ben...
@Demet YILDIZ
Tşkler Demet Hanfendi..Öyle Olmasındaki Sebep Galiba İndesing de Çalıştııgım İçin Oldu..Yazı Dışına CIkmayim die Resimide Yazı Alanına Çıkartmadim Traşta gider Korkusu Felan Diyee Dedikleriniz İçin Tşk Ederim...O Yazı Tipini Kullanmamdaki amaç Hani Bi Dergiye Logo Lazim Oldugu...
Tşkler Demet Hanfendi..Öyle Olmasındaki Sebep Galiba İndesing de Çalıştııgım İçin Oldu..Yazı Dışına CIkmayim die Resimide Yazı Alanına Çıkartmadim Traşta gider Korkusu Felan Diyee :) Dedikleriniz İçin Tşk Ederim...O Yazı Tipini Kullanmamdaki amaç Hani Bi Dergiye Logo Lazim Oldugu İçin Bende...
Öncelikle Merhaba..Ben Matbaa Bölümü Okuyorum :) Hocamızın Bize Verdigi Dergi ödevi için Kapak Ve Reklam SAyfası yaptımda Sİzce Nasıl ? Nasıl olsa daha iyi olurdu bilgilendirirseniz cok sevinirim :)
Kendi Çabalarmda uğraşıyorum daha Lise4deyim:) İlerde İnş Bu meslekte bi yere kadar gelmek için...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.