Dergi Kapak Ve Reklam Sayfası Calışmam

Tepki
0
Öncelikle Merhaba..Ben Matbaa Bölümü Okuyorum :) Hocamızın Bize Verdigi Dergi ödevi için Kapak Ve Reklam SAyfası yaptımda Sİzce Nasıl ? Nasıl olsa daha iyi olurdu bilgilendirirseniz cok sevinirim :)
Kendi Çabalarmda uğraşıyorum daha Lise4deyim:) İlerde İnş Bu meslekte bi yere kadar gelmek için çabaliyorum

Dergi Kapagim:

Reklam sayfam:

Tepki
17
Yazı tipleriyle ilgili sıkıntı var. Daha estetik görünümlü yazı tipleri seçebilirsin. Bir de kapaktaki yazıları konumlandırırken bir köşele sıkıştırıp etrafta bolca boşluk bırakmışsın. Daha ortalı, daha büyük ve daha uygun bir yazı tipi kullanarak sorunu çözebilirsin.

Tepki
0
Tşkler Demet Hanfendi..Öyle Olmasındaki Sebep Galiba İndesing de Çalıştııgım İçin Oldu..Yazı Dışına CIkmayim die Resimide Yazı Alanına Çıkartmadim Traşta gider Korkusu Felan Diyee :) Dedikleriniz İçin Tşk Ederim...O Yazı Tipini Kullanmamdaki amaç Hani Bi Dergiye Logo Lazim Oldugu İçin Bende Logotype Benzetmeye Çalıştım Galiba biraz yanlış olmuş.

Tepki
0
@Demet YILDIZ

Tşkler Demet Hanfendi..Öyle Olmasındaki Sebep Galiba İndesing de Çalıştııgım İçin Oldu..Yazı Dışına CIkmayim die Resimide Yazı Alanına Çıkartmadim Traşta gider Korkusu Felan Diyee Dedikleriniz İçin Tşk Ederim...O Yazı Tipini Kullanmamdaki amaç Hani Bi Dergiye Logo Lazim Oldugu İçin Bende Logotype Benzetmeye Çalıştım Galiba biraz yanlış olmuş galiba :(

Yukarı Alt