Arama sonuçları

1. Bulut Mashar

deneme kartvizit çalışmam

Logoya uygun font seçimi olmamış sanki..
  2. Bulut Mashar

İşler Güçler - Tshirt tasarım yarışması

PC bozuk olduğundan girememiştim şuan kahır içindeyim :( Lanet olsun ya of..
  3. Bulut Mashar

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

O zaman sizden Sade halini istiyorum :) Netten bulamadım da.
  4. Bulut Mashar

Adobe Illustrator'e hakim freelance eleman aranıyor

Fre olarak her türlü işte yardımcı olabilirim. 0 541 249 79 78 bulutmashar@msn.com
  5. Bulut Mashar

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

Sunumu beğendim.. Hatta 1. sunumu nasıl yaptığınızı ögrenebilirmiyim ?Anlatma imkanınız var mı .?
  6. Bulut Mashar

Facebookla ilgili çalışmam.

Boyutlarda sorun oluyor tek burasında sıkıntı var zten.. Önceden böyle olmuyordu.
  7. Bulut Mashar

Uc-logıc lapazz pf1209 a4 pro. Grafik tablet

Param olsa direk alırdım :(
  8. Bulut Mashar

Facebookla ilgili çalışmam.

Kapak fotoğrafın boyutu 850x315 profil fotoğrafın boyutu 180x180 peki bunları oturtturma şeklini nasl yaptınız.. Basit soru ama anlatımını yaparsanız iyi olur.
  9. Bulut Mashar

Bu tarz sunumları nasıl hazırlayabiliriz?

Gerçekten bu konunun anlatımına ihtiyacımız var yapmasına yapıyoruz ama hazırsa kenara atıp geçiyoruz.. İnsan başka şekilde yapılıyormuş gibi düşünüyor.
  10. Bulut Mashar

Hangi üniversiteye gitmeliyim?

Antalya ve ısparta derim. Ben o ikinsine yakın sehirdeyim ve harika kendini geliştirirsin.
  11. Bulut Mashar

HGB Logo Tasarımı

Müşteri beğendiyse tamam dır o zaman.. Bu kısımlar bilmediğimizden dolayı görüş itibariyle sormak lazımdı..
  12. Bulut Mashar

Zaman Akıp Gidiyor

ii'nin noktaları yok :)
  13. Bulut Mashar

HGB Logo Tasarımı

3D TEXT ile ilgilendiğim için bu yorumu yazıyorum. 1. O mavi buton gibi şeyi koymanız olmamış.. Daha doğrusu amatör iş gibi olmuş 1. yorumu ondan yazdım.. Bence planı beton yazısına uyarlayın derim. 2. 3D text çalışmışsınız iyi yapmışsınız açıkcasıı hoş durmuş ama bu font seçimini uzunluk...
  14. Bulut Mashar

Su Damlası & Eco Etiketler

Sonsuz şükranlarımı sunuyorum ..
  15. Bulut Mashar

Tabela Çalışmalarım 2

Rasgele yazısında sorun mu var yoksa benmi yalnış düşünüyorum ? T harfi yok :) Neyse. RasTgele fontunda değişiklik yapın derim..
  16. Bulut Mashar

Madalyon EPS & JPG

Paylaşım için teşekkürler.. İhtiyaçtı ;)
  17. Bulut Mashar

Microsoft 25 yıllık logosunu değiştirdi!

Eski logosunu anlaşıyla karşılarım o zamanın şartıyla imkansızlığa vuralım. Ya buna ne demeli.. Kimiside diyorki anlamı var anlamı olduğunu bizde biliyoruz ama bilmeyene anlamı falan yok bu logonun ' 4 tane kareden ' başka birşey gören var mı yok ?
  18. Bulut Mashar

Teşekkürler..
  19. Bulut Mashar

MİCROSOFT 25 YILLIK LOGOSUNU DEĞİŞTİRDİ! ------------------------------------------------------ Microsoft, 25 yıllık logosunu değiştirerek herkesi şaşırttı. Son dönemlerde teknoloji dünyasında yaşanan büyük değişimlere artık logolarda eklenmeye başlandı. Microsoft, yeni işletim...
  20. Bulut Mashar

mask illustrasyon

Alt kısıımların bu şekilde olması güzel olmuş ama yukarı biraz daha görünür olsa daha süper olacak gibi.
Yukarı Alt