Kapak fotoğrafın boyutu 850x315 profil fotoğrafın boyutu 180x180 peki bunları oturtturma şeklini nasl yaptınız.. Basit soru ama anlatımını yaparsanız iyi olur.
Gerçekten bu konunun anlatımına ihtiyacımız var yapmasına yapıyoruz ama hazırsa kenara atıp geçiyoruz.. İnsan başka şekilde yapılıyormuş gibi düşünüyor.
3D TEXT ile ilgilendiğim için bu yorumu yazıyorum.
1. O mavi buton gibi şeyi koymanız olmamış.. Daha doğrusu amatör iş gibi olmuş 1. yorumu ondan yazdım.. Bence planı beton yazısına uyarlayın derim.
2. 3D text çalışmışsınız iyi yapmışsınız açıkcasıı hoş durmuş ama bu font seçimini uzunluk...
Eski logosunu anlaşıyla karşılarım o zamanın şartıyla imkansızlığa vuralım. Ya buna ne demeli.. Kimiside diyorki anlamı var anlamı olduğunu bizde biliyoruz ama bilmeyene anlamı falan yok bu logonun ' 4 tane kareden ' başka birşey gören var mı yok ?
MİCROSOFT 25 YILLIK LOGOSUNU DEĞİŞTİRDİ!
------------------------------------------------------
Microsoft, 25 yıllık logosunu değiştirerek herkesi şaşırttı.
Son dönemlerde teknoloji dünyasında yaşanan büyük değişimlere artık logolarda eklenmeye başlandı. Microsoft, yeni işletim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.