Arama sonuçları

1. B

10 saniyede açılan Windows

valla ben anakartimda bulunan express gatewey sayesinde pc dugmesini actiktan 9-10 saniye sonra internetteyim :)
  2. B

Adobe InDesign CS4 Yardım

o kadar zor birsey degil aslinda ancak bu tur cizimler icin illustratoru oneririm, daha sonra illustratorden indesigna kolayca aktarim yapabilirsin, fontun adi zaten belli handel, geriye ustune kare cizip transparency vermek kaliyo,
  3. B

Karışık Vectorler...

ooo cok guzel paylasim sago lcemal abi :)
  4. B

Kelebekler

gercekten cok hoslar sagolun :)
  5. B

Banner lazım

valla arkadaslar bana da acilen arkali onlu folder, 3-4 cesit kartvizit, birde arac giydirmesi tasarimi lazim, hayrina biri yaparsa cok sevinirm. Ense yapicamda... :)
  6. B

Teşekkür Ederim

guzel ve hos bir yazi :) sagolun
  7. B

Banner İstek

Oncelikle iyi niyetin icin tesekur eder ve hosgeldin demek isterim. Ancak ilan birakirken isveren ilanlari kismindan gerekli bilgiyi alip o kurallar icerisinde acarsan sevinirim. Veya direk adminle gorusedebilirsin. kolay gelsin :)
  8. B

Tuttu tutmadı oyunu

Valla dusunuyodum ama sanirim ders calisacagim :) Alttaki Su siralar elinde logo isi var
  9. B

Forum ailesine merhaba

Hosgeldiniz :)
  10. B

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadi (cunku tam anlamadim :D:D zaten kafam karisik) alttaki su anda kesin pop dinliyosundur
  11. B

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadi alttaki gozun saatten ayrilmiyor
  12. B

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu alttaki bugun hic calisma istegi yok sende :)
  13. B

Sılverlıne

hangi silverline ? logonun bi resmini paylasirmisin ?
  14. B

Tuttu tutmadı oyunu

sorma ya bi araba servisine logo cizmem lazim 1 saattir ugrasiyorum sayfam hala bombos... alttaki aksama iftara misafirin var ?
  15. B

devil

oo super olmus hoca
  16. B

Basit bir tabela

yani arkadaslar guzel guzel yazsaniz olmazmi :) illustratorde cizdim montajini ps de yapip musteriye sundum vs gibi.
  17. B

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu (neden hepinize karsi tekmis gibi hissediyorum ? ) alttaki su an ofkeli
  18. B

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadi altaki is cikisinda eve gitmeyecek ?
  19. B

Web Sitesine Logo,Banner İçin Yardım

tamam arkadaslar ben ilgileniyorum :)
Yukarı Alt