dostum paylaşımın için teşekkürler imzandaki fikirlerine de canıgönülden katıldığımı belirtmek isterim bunun için de ayrıca tebrik ederim seni dünya böyle düşünen insanlar sayesinde güzel bi yer olacak başka türlü değil.... teşekkürler
hepsi mükemmel çalışmalar da ilk sayfadaki şeffaf suyla yazılan yazıyı yapayım dedim ama olmuyor bi türlü blue channel i kopyalıyor ve sonra ışık efecti veriyor ama benim photoshop ta ışık efecti aktif halde değil. anlatımda eksik olan bişey mi var yoksa cs 2 kullanıyorum başka bi sürüm mü lazım...
ya hocam bu işin bi düşünce tekniği var mı allah aşkına şimdi bana deselerdi bi gül yap diye photoshop da çizer çizer dururdum anamdan emdiğim süt burnumdan gelirdi halbuki görünce yapımını ne kolaymış diyor insan bi tekniği var mı yoksa zaman içinde mi kazanılıyor yoksa doğuştan bi yetenek mi...
ya amatör olarak ilgileniyorum photoshopta. kendi kendime öğrendim bi fotoğrafa bu tür etkileri ben de yapıyorum az çok ama canım çıkıyordu. bu kadar kolay yöntemlerle oluyormuş meğer teşekkürler dostum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.