Arama sonuçları

1. eskisehir3d

Testere Filminden Esinlendiğim Animasyonum.

Çok teşekkür ederim
  2. eskisehir3d

Tank Modellememin Parçaları

Teşekkür ederim. Rica ederim işime karışmakla bir ilgisi yok aksine ilgilenmeniz memnun etti ama bir türlü beceremedim bu şeklüde göstermeyi.Forumda nasıl yapılacağıda var ama olmuyor malesef.
  3. eskisehir3d

Dijital Baskı Makinesi Modellemem

teşekkür ederim .
  4. eskisehir3d

eskisehir3D.com

teşekkür ederim
  5. eskisehir3d

Tank Modellememin Parçaları

6. eskisehir3d

Adım Adım Tank Modellemem

animasyon bölümüne ise parçalara ayrılan şeklini video olarak yerleştireceğim arkadaşlar.Parçaları oradan görebilirsiniz.
  7. eskisehir3d

Pervaneli uçak parçalanmış hali

tüm modelleme bana aittir
  8. eskisehir3d

Motor silindir modellemem

Evet haklısınız bu konu üzerinde inanaılmaz yorumlar alıyorum.Nedendir bilmiyorum render ve sunuma önem veremiyorum.. Yaptığımda ise mükmmel işler çıacağını söyleyen arkadaşlar var.Yorumunuz için teşekkür edeirm.
  9. eskisehir3d

eskisehir3D.com

Arka planda biraz fala resim var çabuk olarak geçsin ve herpsi görünsün diye bu şekilde biraz hızlı yapmıştım.Ama haklısınız iki katı daha fazla süre olarak değiştireceğim.İlginize teşekkür ederim.
  10. eskisehir3d

eskisehir3D.com

www.eskisehir3d.com yapmış olduğum modelleme ve animasyonlarımı sergilediğim web adresim.
  11. eskisehir3d

dead space oyunundan esinlemiştim

http://www.youtube.com/watch?v=k9iRvJ8HdjE&feature=player_detailpage
  12. eskisehir3d

Testere Filminden Esinlendiğim Animasyonum.

ilk denemelerimden sayılır.Tü modellemeler bana ait (kamera gezintisi) http://www.youtube.com/watch?v=saSeaELuUrI&feature=player_detailpage
  13. eskisehir3d

Ruhlar evi animasyon

Sanrım 2,5 - 3 sene oldu tam olarak hatırlayamıyorum.
  14. eskisehir3d

Tır animasyonu

Teşekkür ederim, genellikle söylediğim bir cümle vardır.Sanırım bu yerinde bir cümle oalcak. Elimden geldiği, zamanımın yettiği v bilgisayarımın izin verdiği kadar yapmya çalşıyorum.
  15. eskisehir3d

Kovboy kasabası animasyonu

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Esasında karakter koymak isterdim ama bu baya eski bir animasyonumdu.Bir animasyonumda karakter animasyonuda ekledim, ama karakter animasyonu çok zor ve uzun zaman alan bir iş .Ruhlar evi animasyonumda yer alıyor.
  16. eskisehir3d

Kovboy kasabası animasyonu

teşekkür ederim
Yukarı Alt