Teşekkür ederim. Rica ederim işime karışmakla bir ilgisi yok aksine ilgilenmeniz memnun etti ama bir türlü beceremedim bu şeklüde göstermeyi.Forumda nasıl yapılacağıda var ama olmuyor malesef.
Evet haklısınız bu konu üzerinde inanaılmaz yorumlar alıyorum.Nedendir bilmiyorum render ve sunuma önem veremiyorum.. Yaptığımda ise mükmmel işler çıacağını söyleyen arkadaşlar var.Yorumunuz için teşekkür edeirm.
Arka planda biraz fala resim var çabuk olarak geçsin ve herpsi görünsün diye bu şekilde biraz hızlı yapmıştım.Ama haklısınız iki katı daha fazla süre olarak değiştireceğim.İlginize teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, genellikle söylediğim bir cümle vardır.Sanırım bu yerinde bir cümle oalcak.
Elimden geldiği, zamanımın yettiği v bilgisayarımın izin verdiği kadar yapmya çalşıyorum.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Esasında karakter koymak isterdim ama bu baya eski bir animasyonumdu.Bir animasyonumda karakter animasyonuda ekledim, ama karakter animasyonu çok zor ve uzun zaman alan bir iş .Ruhlar evi animasyonumda yer alıyor.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.