Arama sonuçları

1. O

ORAY ( İlk Logo Çalışmam )

öncelikle yorumunuz için teşekkürler.. elimde yeteri kadar görsel ya da yazılı bilgi var.. ama bunlar yetmiyor çok iyi şeyler yapmaya.. 3. çalışmamı ben de beğendim .) konuya bakanlar yorum yaparsa çok memnun olurum.. .)
  2. O

yorumunuz için teşekkür ederim.. çok uçuk hayallerim var ama yapmak biraz zor geliyor, program bilgim buna izin vermiyor.. bu yorumlar benim için çok önemli lütfen buraya bakan olumlu/olumsuz yorum yaparsa çok memnun olurum..
  3. O

ben 8. sınıf öğrencisiyim. hocam kendinizin belirlediği bir şirket ya da kendinizin uydurduğu bir şirketin logo çalışmasını yapın dedi.. ben de böyle bişeyler yapmaya çalıştım..ilk defa yaptığım için kötü olabilir. yorumlarınız benim için çok önemli.. yorum yapan, yapacak olanlara şimdiden...
  4. O

lise seçimim için yardım edebilir misiniz ??

herşey yetiyor sadece yetenek sınavı var g.sanatlar lisesinde. ama şuan çok fazla çizim yapamıyorum. bilgisayarla daha çok ilgileniyorum.. meslek lisesindegrafik ve tasarım bölümü yok. ben baktım.. sadece grafik ve fotoğaf bölümü ve sanat tasarım bölümü var..
  5. O

cevap beklemekteyim.
  6. O

anadolu sanat liseleri yeteneğe göre alıyor.. anadolu meslek lisesi bulamadım grafik tasarım bölümü olan..endüstri meslek liselerinde grafik ve fotoğraf bölümü ve sanat tasarım bölümü var..
  7. O

ben liseye hazırlanan bir öğrenciyim... anadolu liseleri ilk terciğim ama tutturamassam, meslek liselerini tercih edeceğim. grafiker olmak istiyorum ama aklıma bir soru geldi.. liselerde 2 çeşit tasarımla ilgili bölüm var grafik ve fotoğraf bölümü bir de sanat ve tasarım bölümü var. grafiker...
  8. O

Şu Resimdeki Fontu Ariyorum

Elinize Sağlık Teşekkürler...
  9. O

Büyük Arşiv Photoshop Videolu Dersler Giriş-Orta-İleri Sevyeler İçin

Zaten İndirdim Gerçekten Mükemmel Çalışma..Tek Linke Gerek Kalmadı..Yeniden Elinize Sağlık..Teşekkürler.. Saygılarımla...
  10. O

zaten bu fontun kendısı değil...blending efekti verilmiş sadece...ama böyle bir font var...Buse Hanım o sitede bende önceden aratmıstım ama hiç ilgili sonuc çıkmadı yan benzer bişey çıkmadı... .(
  11. O

flood yapmak istemiorum ama yardımcı olursanız sevinirim...
  12. O

Turk Yazısının Fontunu Ariorum Bilen varsa sölesin ben linki bulurum..teşekkürler...
  13. O

Büyük Arşiv Photoshop Videolu Dersler Giriş-Orta-İleri Sevyeler İçin

Elinize Sağlık Ama Tek Linki Yokmu :S Daha İyi Olurdu..
Yukarı Alt