ORAY ( İlk Logo Çalışmam )

omer_123

Üye
Kayıt
25 Haziran 2009
Mesaj
13
Tepki
0
ben 8. sınıf öğrencisiyim. hocam kendinizin belirlediği bir şirket ya da kendinizin uydurduğu bir şirketin logo çalışmasını yapın dedi.. ben de böyle bişeyler yapmaya çalıştım..ilk defa yaptığım için kötü olabilir. yorumlarınız benim için çok önemli.. yorum yapan, yapacak olanlara şimdiden teşekkürler..









 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
İlk denemeler olmasına karşın fena değiller. Sanki biraz oran sorunu var.Sana tavsiyem eğer bu işi ilerletmek daha güzel işler çıkarmak istiyorsan örnekleri incele burada olduğu gibi deneme, hayali çalışmalar yap.
 

omer_123

Üye
Kayıt
25 Haziran 2009
Mesaj
13
Tepki
0
yorumunuz için teşekkür ederim.. çok uçuk hayallerim var ama yapmak biraz zor geliyor, program bilgim buna izin vermiyor..

bu yorumlar benim için çok önemli lütfen buraya bakan olumlu/olumsuz yorum yaparsa çok memnun olurum..
 

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39
Kerim'e kesinlikle katılıyorum ilk çalışmalara göre oldukça iyiler, sürekli araştırma yap ve incele. Program bilgin zamanla yerine oturacaktır forumumuzda bütün programlarla ilgili ya görsel ders ya da videolu dersler mevcut bunları takip edebilirsin. Takıldığın ya da yapamadığın bir şey olduğunda uygun bölümlere konu açarak sorularını sorabilirsin. Bu arada üçüncü çalışmanı diğerlerine göre daha iyi buldum :)
 

omer_123

Üye
Kayıt
25 Haziran 2009
Mesaj
13
Tepki
0
öncelikle yorumunuz için teşekkürler.. elimde yeteri kadar görsel ya da yazılı bilgi var.. ama bunlar yetmiyor çok iyi şeyler yapmaya.. 3. çalışmamı ben de beğendim .)

konuya bakanlar yorum yaparsa çok memnun olurum.. .)
 
Yukarı Alt