Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

ÇocukLara özeL tarayıcı.. BumpCar..

WebKit tabanlı olan BumpCar, gelişmiş ve tamamen kişiselleştirilebilir güvenlik özellikleriyle, çocuklarının güvenliğini düşünen ebeveynler için tasarlanmış bir yazılım. İçerik filtreleme, yaş aralıklarına özel güvenlik şablonları, beyaz liste, kara liste, güvenli arama, kişisel bilgi...
  2. Buse Türüdü

SihirLi dvd'Ler..

Bilkent Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma Merkezi'nde (NANOTAM), görüntü veren ve kayıt yapan DVD'lerin kapasitelerini günümüzdekinden binlerce kat arttıracak yeni bir teknoloji geliştirildi. Bilkent Üniversitesi NANOTAM Başkanı Prof. Dr. Ekmel Özbay'ın başkanlığında doktora öğrencileri...
  3. Buse Türüdü

Youtube'den sonra sıRa googLe'da..

Türkiye’de erişimi yasaklanan paylaşım sitesi YouTube’un ardından, Atatürk’ün kişilik haklarına ve manevi şahsiyetine ağır hakaretler içerdiği öne sürülen bir site nedeniyle arama motoru Google da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya... Atatürk’e ağır hakaret Atatürkçü Düşünce Derneği...
  4. Buse Türüdü

Windows Komik Hata MesajLarı :)

İşlemin tamamLanması için kaç sene Lazım?:D Sanırım, 4 yıL 7 ayDan fazla bi süre.. Klavye iLe ilgili bi sorun.. ... için F1'e ..... için F2'ye bas demesini biliyor, neyle basıcan diye soran yok:D "feLaketseL bir hata" Yazıyor.. Media player'ın kaç günLük ömrü kalmış,onuda...
  5. Buse Türüdü

Deposit Files Dosya İndirme

Deposit Files' la ilgili çok soru aldığımızdan DepositFiles'dan nasıl dosya indirildiğini resimLi bir şekilde anlatmaya çalıştım. Dilerim sizlere bu konuda yardımcı olur.. İyi downLoad'Lar:)
  6. Buse Türüdü

evLi bir çiftin ilk günKi konuşmaLarı!

>Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları: > > > > > >Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! > >Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? > >Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! > >Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın? > >Damat: Taaaabiki. > >Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? >...
  7. Buse Türüdü

eLektirk enerJisi üreten ayakkabı

Zonguldak Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin atıl malzemelerden yaptıkları, ayakkabı topuğuna yerleştirilen sistemle, yürümeye bağlı olarak üretilen enerji depolanarak cep telefonu şarj edilebiliyor, çok sayıda elektronik eşya çalıştırılabiliyor. Lisenin elektronik...
  8. Buse Türüdü

Gölge (2008)

GöLge (2008) Vizyon tarihi: 20 Mart 2009 Yönetmen: Mehmet Güreli Senaryo: Nilgün Öneş Müzik: Mehmet Güreli Yapım: Türkiye 2008 115 dakika (Renkli) Dil: Türkçe Dağıtıcı Firmalar: Özen Film FiLmin Konusu: Müzisyen, ressam ve yönetmen Mehmet Güreli’nin uzun zamandır beklenen...
  9. Buse Türüdü

AçLık(2008)

AçLık(2008) Vizyon tarihi: 20 Mart 2009 Yönetmen:Steve McQueen Senaryo:Enda Walsh, Steve McQueen Tür: Dram Yapım: İngiltere 2008 96 dakika (Renkli) Dil: İngilizce Internet adresi: www.hungerthemovie.co.uk/ FiLmin Konusu: IRA ile ilişkilendirilmiş olan filmde, Bobby...
  10. Buse Türüdü

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008)

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008) Vizyon tarihi: 6 Şubat 2009 Yönetmen:David Fincher Senaryo :Eric Roth Müzik :Alexandre Desplat Görüntü yönetmeni:Claudio Miranda Tür: Dram, Fantastik, Romantik Yapım: ABD 2008 166 dakika (Renkli) Dil: İngilizce Internet adresi...
  11. Buse Türüdü

Güneşi Gördüm

Filmde, 6 çocuk üzerinden yola çıkılarak ülkemizde zorda kalan milyonlarca çocuğun sessiz çığlıklarına kulak veriliyor. Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül Senaryo : Mahsun Kırmızıgül Oyuncular : Mahsun Kırmızıgül, Demet Evgar, Hande Subaşı, Yıldız Kültür Filmin Türü : Drama, Psikolojik...
  12. Buse Türüdü

Tavsiye Kitaplar..

Başlıktan da anlaşılabileceği gibi bu bölümde kitap tavsiyesinde bulunucaz. Her ne kadar iş-güç çok da olsa her zaman kitap okumaya zaman ayırmak gerekir. Her kitap değerlidir ama konusu bizi etkileyecek kitapları okursak okuma alışkanlığı dahada çoğalır.. Sizlerden isteğim...
  13. Buse Türüdü

Pathfinders Paleti: "Divide"

Merhabalar.. İllistrasyonda yeniyim, daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum, bir noktada takıldım. Aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi; bir dikdörtgen çizdim içine 2 elips yerleştirdim. elipsLeri farklı renklerde boyadım, ama dikdörtgenin geriye kalan kısımlarınıda belirttiğim şekilde boyamak...
  14. Buse Türüdü

Spring Templates [PSD]

Spring Templates [PSD] 9 PSD File | 3543×1800px | 300dpi | 76,9 mb DownLoad http://rapidshare.com/files/203877193/spring.rar
  15. Buse Türüdü

Fast-Food ResimLer UHQ

75 UHQ JPG Files | Fast Food collection | 350dpi | 61mb Fast-Food ResimLer DownLoad http://rapidshare.com/files/205772150/Fast_Food.rar
  16. Buse Türüdü

Zoo-Animals-Hayvanlar JPEG

Animals-Hayvanlar JPEG 9 JPG | 3000X2000px | 300dpi | 9mb DownLoad UploadBox
  17. Buse Türüdü

Panoroma Perfect Photos UHQ Jpeg

Panoroma Perfect Photos UHQ Jpeg 11 UHQ JPG Files | 3D Perfect panorama photos | 6000×3000px | 37mb DownLoad Linkleri DepositFiles LetitBit
  18. Buse Türüdü

Documents 40 JPEG Dosya

40 JPG Files | 3800X2560px | 300dpi | 37Mb | RS Link Download
  19. Buse Türüdü

En iyi Kadın Şöförler..:)

En iyi kadın şöförler Karşınızda:D
  20. Buse Türüdü

Gitar Günleri başlıyor!

Ana Vidovic Akbank Sanat Gitar Günleri’nin ilk konuğu olarak Mart ayında Türkiye’de hayranlarıyla buluşacak. Vidovic’in konseri 5 Mart Perşembe günü Akbank Sanat’ta gerçekleşecek. Akbank Sanat Gitar Günleri kapsamında 21 Mart 2009 Cumartesi gitar müziğinin efsane ismi Roland Dyens, 24...
Yukarı Alt