Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Amblem oluşturma

ben amblem yapmak istiyorum...sizce bu amblemi phtoshopta'mı yoksa dobe'nin veya macromedia'nın başka programarında mı yapsam??? bana yardımcı olabilir misiniz... gerek program konusunda gerekse nasıl yapılacağı konusunda... yardımlarınızı en kısa süre içersinde bekliyorum...!:)
  2. Buse Türüdü

yardım...!

arkadaşlar ben flash cs3 kullanıcısıyım...uzun zamandır 3 hafta kadar flash'ı kullanmıyordum ama bugn açtım da ne göreyim.... flash türkçe olmuş:S:S nasıl oldu anlamadım yha.... dün bilgisayar vista bnm güncelleştirmeleri yüklüyordu ondan olmuş olabilir i ve sorunu nasıl çözebilriim ingilizce...
  3. Buse Türüdü

puzzle tutkusu

Aranızda ""puzzle"" tutkusu olan var mı???? bana bir tane yılbaşı hediyesi olarak geldi.... bir akşam 5,30 a kadar oturdum ve puzzle' ı yapmaya çalıştım.... Ama ne yazık ki kenarlardan 4 tane eksik çıktı...!:(:(:(
  4. Buse Türüdü

photoshop "DEKUPE" yapmak ( resimli anlatim )

merhaba arkadaşlar sizlerden dekupe nasıl yapılır konusunda bir yorum veya yazı istiyorum... sayın adminim; eğer photoshop'ta dekupe ile ilgili bir başlık açarsanız herçekten güzel olur ve bilmeyenler ve ben öğrenmiş oluruz,örnekler koyarız... şimdilik başlık olmasada bu başlık altında biri bana...
  5. Buse Türüdü

karakalem çalışması**açılış***

evet arkadaşlar bugün sizlere photoshop'ta karakalem çalışması nasıl yapılır onu göstericem... bu arada karakalem çalışması açılışı benden;);) dersimize bnm verdiğim örnek eşlik edecek... 1) resmimizi açıyoruz... 2) Layers ( katmanlar ) panelinden fotoğrafımızın olduğu katmana sağ...
  6. Buse Türüdü

Lcd mi yoksa Flat Monitör Mü?

LCD monitör, grafikerlerde mesela renklerin değişik gözüktüğünü bir kaç yerde duydum...yani FLAT ekran renkleri filan hiç çarptırmadan gösteriyormuş... yani sorum şu; Bizler için Lcd mi yoksa Flat monitör mü daha iyi? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum :)
  7. Buse Türüdü

biraz geç oldu ama herkese hello...!

biraz geç oldu ama herkese merhaba demek isterim.... bu forumda daha nice şeyler paylaşacağız...daha iyi günlere diyerek tekrar sizlere ""merhaba"" demek istiyorum.... BİR KURU SELAMI BİZLERDEN EKSİK ETMEYİNİZ....!;););)
  8. Buse Türüdü

Flash ile ilgili soru ve sorunlarınızı bu başlık altında yazınız

Merhabalar. Flash ile ilgili soru ve sorunlarınızı bu başlık altında belirtebilirsiniz..
  9. Buse Türüdü

logo isteği

bana bir logo lazım,,,boğaziçi üniversitesi ile ilgili.. nasıl bişe yapabilirm....??? eğer bana bir tane örnek yaparsanız en azından kafamda bişeyler oluşmuş olur tekrar teşekkürler...
  10. Buse Türüdü

afiş hazırlarken yardım...!

merhaba arkadaşlar...afişle ilgili her konuda birşey yasmışsınız ama bir tek afişin nasıl yapıldığını anlatmamışsınız...! lütfen bana yardım edin... afişin nasıl yapıldığını öğrenmem lazım... logonun nasıl yapıldığını göstermişsiniz ama afişin nasıl yapıldığını göstermemişsiniz...! en yakın...
Yukarı Alt